Sabah kalktığında eşini ölü buldu

Kapaklı'da bir ikamette şüpheli ölüm ihbarı alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Sabah kalktığında eşini yatakta ölü halde bulan Mustafa G. adlı kişi, durumu he

GÜNDEM 9.03.2015 19:00:00 0
Sabah kalktığında eşini ölü buldu

HEMEN POLİSİ ARADI

Olay Kapaklı’ya bağlı İnönü Mahallesi Yiğit Sokak No 3’te meydana geldi. İddiaya göre Pınar Bulvarı’nda bir iş yerinde çalışan Selvi G., gece saat 00.00 sıralarında evine döndü. Sabah işe gitmek için uyanan Mustafa G., eşi Selvi G.’yi yatakta ölü bulunca durumu hemen 112 ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

DARP İZİNE RASTLANMADI

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri Selvi G.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Selvi G.’nin naaşı, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Ünalan’ın incelemesinin ardından Kapaklı Belediyesi Cenaze Nakil aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanılmayan Selvi G.’nin bir süre önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü kaydedildi.  

3 ÇOCUK ANNESİYDİ

Durumu haber alan 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Selvi G.’nin yakınları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne akın etti. Selvi G.’nin naaşı, daha sonra kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ