CHP'yi iktidara CHP'liler taşıyacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Terzi de Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerinden yarın yapılacak olan ön seçim için destek istedi.

GÜNDEM 6.03.2015 17:22:00 0
CHP

8 MART’TA İYİ BİR EKİP OLUŞACAK

Tüm ziyaretlerde olduğu gibi Şerefettin Terzi’nin  ziyaretinde de ilk konuşmayı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yaptı. Öztürk, “Partimiz, 8 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçimde iyi bir ekip oluşacaktır. Oluşacak olan ekibimizle birlikte bizlerde örgütler olarak onlarla birlikte sahada yoğun bir çalışma sergileyeceğiz.Ön seçimin hayırlı olacağına inanıyorum. Bu akşam bizleri ziyaret eden aday adaylarımızdan Şerafettin Terzi’ye de başarılar diliyorum.”dedi.

8 MART’TA CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK LİSTEYİ SİZLER YAPACAKSINIZ

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Terzi daha sonra partililerine yönelik bir konuşma yaptı. Terzi sözlerine özgeçmişini anlatarak başladı. Terzi,  “8 Mart’ta CHP’yi iktidara taşıyacak listeyi yapacak olan partililerimizdir. Çerkezköy’e 2011 yılından bu yana devamlı  ve sık gelen biriyim. Beni iyi tanıyorsunuz. Pazar günü yapılacak olan ön seçim de aday adayları olarak bizler CHP üyelerimizin vicdanına kendimizi teslim edeceğiz. Şu anda bu akşam aday adaylığımda ziyaret ettiğim 9’nci ilçe Çerkezköy.”dedi.

 

 

BENİ DE YAZMAYI UNUTMAYIN

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi yasasını eleştiren Terzi, sözlerini seçim tahminleri ile tamamladı. Terzi, “CHP’de son aylarda büyük bir yükselme var. Şu an CHP’nin oyları yüzde 32, AK Parti’nin ise yüzde 35’lerde.Seçimlere kadar AK Partinin oyları daha da düşecek. CHP seçimlere kadar net olarak yüzde 35 i bulacak. 8 Mart’ta ön seçim listesinde benim numaram birdir. Buna göre ön seçimde beni de yazmayı unutmayın sizlerden destek istiyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN