Kolej'den devlet okuluna bilgisayar hediyesi

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği düzenlediği geceden elde ettiği gelirle Mevlana İlk ve Orta Okulu'na 4 bilgisayar alarak hediye etti

GÜNDEM 4.03.2015 18:08:00 0
Kolej

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği geçtiğimiz günlerde bir gece düzenlemiş geceden elde edilecek gelirle de Mevlana İlk ve Orta Okulu’na bilişim malzemesi alınacağı belirtilmişti. İşte o jest çok geçmeden geldi. Gülerçin Okul Aile Birliği geceden elde edilen gelirle aldığı dört bilgisayarı okula teslim etti.

GÜLERÇİN’DEN MEVLANA’YA BİLGİSAYAR

Geçtiğimiz hafta Mevlana İlk ve Orta Okulu’na katkı amacıyla Çerkezköy Gabralı Otel’de gece düzenleyen Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve okul aile birliği üyeleri Gülerçin Ortaokul/Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Sezgin ve Gülerçin Anaokulu/İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal ile birlikte Mevlana İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Mevlana İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Erçin, “Okul yönetiminin ve okul aile birliğinin duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz Çerkezköy’ün en büyük okullarından birisidir. Bin 820 öğrencimiz, 88 öğretmen kadromuz bulunuyor. Gülerçin Koleji’nin dört bilgisayarlar da okulumuza geldi.” diye konuştu.

BAŞARILI ÖĞRENCİYE DE İPAD HEDİYE EDİLDİ

Okul olarak anlamlı bir projeye destek olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu “Gülerçin Koleji’nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenledikleri yemekte katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Gecede elde edilen gelirle birlikte Mevlana İlk ve Orta Okulu’nun teknoloji malzemeleri ihtiyacı için kullanıldı. Gönül isterdi daha fazlasını toplayalım ama kısa bir sürede toplanmamıza rağmen güzel bir projeye imza attık.”ifadelerini kullandı.

Okul Aile Birliği üyeleri Mevlana İlk ve Orta Okul’nda okul ortalama puanı en yüksek olan 7’inci sınıf öğrencisi Gülten Öztürk’e de ipad hediye etti.

Haber / Emine Lale