Çerkezköy'de 8 Mart 7 Mart'da gün boyu kutlanacak

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü 7 Mart'da tam gün yapılacak çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Kadınlar Günü Çerkezköy'de panel ve ç

GÜNDEM 3.03.2015 18:12:00 0
Çerkezköy

 KUTLAMALAR SAAT 12.00’DE  BAŞLAYACAK

Çerkezköy Kent Konseyi Kadınlar Meclisi’nin 7 Mart’ta düzenleyeceği Dünya Kadınlar Günü programı saat 12.00’de başlayacak. Çerkezköy Kent Konseyi’nde düzenlenecek olan programda Kadın Meclisi üyelerinin hazırladığı el emeği göz nuru çalışmaları da sergilenerek, satışa sunulacak. Bu sergiden elde edilen gelir ise, Çerkezköy’de ki hayır kurumlarına bağışlanacak. Programda kadınlara yönelik çeşitli ikramlarda da bulunulacağı belirtildi.

MÜGE KURBAN DA PANEL DÜZENLEYECEK

Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliklerde bir de panel düzenlenecek. Panelde, Psikolojik Danışman Müge Kurban konuşacak. ‘Kadınların İç Dünyası’ isimli konunun ele alınacağı panele  tüm kadınlar davetli.

PROGRAMA KATILAN BAYANLARA ŞEMSİYE DAĞITILACAK

Günün anlam ve önemini sembolize etmek için program sonunda tüm bayanlara Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından şemsiye dağıtılacak. Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe düzenleyecekleri etkinlikle ilgili “Bir çatı altında bir araya gelmekten dolayı şemsiye dağıtmayı düşündük. Ayrıca Çerkezköy’de söz sahibi işveren ve iş kadını olan bayanlarımıza da program sonunda plaket takdim edeceğiz. Program Kent Konseyi girişinde kadınlar sokağı ismi verdiğimiz yerde gerçekleşecek ve stantlarımız olacak. Çerkezköy’de ki tüm bayanları 7 Mart günü düzenlenecek programlarımıza davet ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN