MİNNOŞ ÖLDÜ!

Hemen her gün neredeyse bir kadın cinayeti ya da insan hayatını hiçe sayan kazaların yaşandığı ülkemizde, belki biraz abartacağız (!) ama bir kedinin hiç mi hiç kıymetinin olmadığını Çerkezk

GÜNDEM 3.03.2015 17:58:00 0
MİNNOŞ  ÖLDÜ!

Önceki gece polis ekipleri kaldırımda kıvranan bir kedi görüyor, durumu hemen Çerkezköy Belediyesi’nin Hayvan Barınağı’ndaki ilgililere haber veriyor. Olay yerine belediyenin bir aracı geliyor fakat barınakta araç olmadığı için bu gelen araç temizlik işlerine ait! Tabii araçtaki görevlilerde, ne bir veteriner ne bir hayvan barınağı çalışanı, temizlik işleri görevlisi! Yerde kıvranan kediyi bu görevliler alarak araçlarına bırakıyor, sonrada gazladığı gibi gözden uzaklaşıyor.?Araç hayvan barınağı yerine Kızılpınar’daki Çerkezköy Belediyesi’nin şantiyesine gidiyor.?Tabii bu kedide şantiyede bir kenara bırakılıyor. Sonuç mu ? Kedi, başına ne geldiği bilinmeden ölüyor!

 

 

BARINAĞA GÖTÜRÜLSEYDİ BELKİ ÖLMEYECEKTİ

Oysa kediyi bir veteriner görmüş olsa, başına ne geldiğini anlayacak, belki bugün bu tekir yaşacaktı! Ayrıca işin başka boyutuda kıvranırken bulunan kedinin başına gelen... Çevredekiler, kedinin herhangi bir yerinde kan, yara, ezik gibi bir belirtinin bulunmadığını ayakta durmakta güçlük çektiğini ve yürürken yalpaladığını anlatıyor.?Kediyi görüntüleyen muhabirimiz, hemen yakınında bulunan bira şişelerini görünce durumdan şüpheleniyor.?Olay yerinde acaba kediye bira mı içirilmişti? Kafasını yerden kaldırmayan kedi, yürümekte güçlük çekerken bu şüpheleri de rahatlıkla insanın aklına düşürüyordu. Evet, bilinçsiz bir belediye görevlisi şantiyeye değil de barınağa kediyi götürseydi, belki de hem başına gelen öğrenilecekti hem de ölmemiş olacaktı!

Marmara Haber