Karadeniz'den ÇTSO'ya ziyaret

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimini ziyaret etti.

GÜNDEM 3.03.2015 17:24:00 0
Karadeniz

Ömer Karadeniz’i ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin karşıladı. Ziyarette Ömer Karadeniz’i uzun yıllardır tanıdığını vurgulayan ÇTSO Başkanı Kozuva, “Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. 2 sene önce bizim oda seçimlerimiz oldu, o da bizim yanımızdaydı. Hayırlısıysa olsun. Hem hayırlı olsun, hem olsun.”temennisinde bulundu.

Karadeniz ise Süleyman Kozuva’nın işletmeciliğini üstlendiği Somali’deki havalimanını hatırlatarak, “Hem Çerkezköy, hem bölgemiz hem de Türkiye için kendisini tebrik ediyorum. Yurt dışında önemli bir yatırım yaptı. Somali gibi bir ülkede Türkiye’nin bayrağını dalgalandırıyor. ÇTSO da bölgemizin önemli bir odası, bölgemizin ekonomik olarak kalbi. Yapılan bir istatistiğe göre dünyadaki kaynakların yüzde 80’ini, dünyadaki insanların yüzde 20’si tüketiyor. Böyle bir adaletsizlik var. İnşallah biz de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin temsilcileri olarak bu adaletsizliğin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız.”ifadelerini kullandı.