Esnaf'tan partilere seçim morali!

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Kahve Diyarı adlı işletmenin sahibi Fatih Koyuncu, genel seçimler öncesinde siyasi partilere moral vermek için işyerinde kahvaltı ikram etmeye başladı. İlk davetli de CHPâ??

GÜNDEM 2.03.2015 19:39:00 0
Esnaf

Çerkezköy’de bir esnaf ilginç bir davete imza attı. Yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi partileri kendi işyerinde ağırlamaya başlayan esnaf Fatih Koyunca, “Seçim öncesi siyasi partilere moral vermek istiyoruz.”dedi.

CHP’LİLERE ESNAF’TAN KAHVALTI

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimine kendi işyerinde kahvaltı verdi. Pazar günü saat 12.00’de düzenlenen kahvaltı programına Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayları Metin Dönmez, Dr.İsmail Doğaroğlu, Ayhan Duran, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile partililer katıldı. Kahvaltının ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk “Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu kardeşimizin yaptığı hoş jest nedeniyle teşekkür ederiz.” dedi.

TÜM PARTİLERİ DAVET EDECEĞİM

Genel seçimler öncesinde motivasyon amaçlı olarak bu kahvaltı programını düzenlediğini belirten işletme sahibi Fatih Koyuncu, davete katıldıkları için CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ve diğer partililere teşekkür etti. Fatih Koyuncu, “Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir esnaf olarak her partiye eşit mesafedeyiz. Çerkezköy Kahve Diyarı olarak genel seçimler öncesinde Çerkezköy’de bulunan partilere moral ve motivasyon kahvaltısı vermeyi düşündük. Bu hafta da ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisini kahvaltıya davet ettik. Önümüzdeki haftalarda da diğer partilerimize davette bulunacağız.” dedi.

Haber / Ahmet Kılavuz