Ergene'de engelli projesinde bir adım daha atıldı

Ergene Kaymakamlığı'nın Trakya Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü engelli çocuklara yönelik proje kapsamında ön görülen liftli engelli aracınıda da alındı

GÜNDEM 2.03.2015 19:22:00 0
Ergene

Ergene Kaymakamlığı’nın Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte yürüttüğü engelli çocuklar için hazırlanan projede sona doğru yaklaşıldı. Proje kapsamında Liftli Engelli aracı alımı gerçekleştirildi.

LİFTLİ ENGELLİ ARACI ALINDI

Kaymakamlığın Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte engelli çocuklara yönelik yürüttüğü projenin tamamlanması için 1 aylık süre kaldığını ifade eden Proje Koordinatörü Uzman Yayımcı Veteriner Hekimi İlke Kızıltoprak, Liftli Engelli aracın alımının yapıldığını ifade etti.

KIZILTOPRAK EŞİNİ KUTLADI

Aracın teslim törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak da katıldı. Kaymakam Kızıltoprak, “Projenin bu noktaya gelmesinde, tüm detayları düşünüp incelikle hesapların tamamlanmasında eşimin çalışmalarını kıvançla seyrettim. Mevcut bu liftli araçla yeni kurulan ilçemizde engelli vatandaşlarımız için gerekli olan önemli bir ihtiyacı da karşılamış olduk; sevindim. Kendilerini sizlerin yanında tebrik eder kalan çalışmaları da kısa sürede bitirmesini şahsından beklerim. Üstlendiği insani bu görev ve sosyal projelerde kendilerine kolaylıklar diler görev aldığım ilçem Ergene’ye de bu aracın hayırlı olmasını temenni ederim. Projenin sürdürülebilirliğini sağlayacak olan okul müdürüm Ercan Negiz Bey’e de başarılar dilerim.’’dedi.

Kaymakam Fatih Kızıltoprak’ın eşi olan Proje Koordinatörü Veteriner Hekim İlke Kızıltoprak, bu projenin zahmet ve yorgunluklarına ancak kutsal bir inanç ve insani bir görev olduğunu unutmayarak tamamlanabileceğini ifade etti.

Marmara Haber