Kapaklı da cem evlerini görüşecek

Kapaklı Belediyesi Mart Ayı Meclisi Çarşamba günü toplanacak. Meclisin en önemli gündem maddeleri arasında cem evlerinin ibadethane olarak kabul edilmesinin görüşülmesi bulunuyor

GÜNDEM 28.02.2015 16:28:00 0
Kapaklı da cem evlerini görüşecek

Kapaklı Belediyesi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi uyarınca 2015 yılı Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını yapmak üzere Belediye Meclis Salonunda Çarşamba günü saat 14.00’te toplanacak. Meclisin gündeminde bulunan en önemli maddelerden biri  son zamanlarda özellikle CHP’li Belediye Meclisleri’nde kabul edilen cem evlerinin ibadethane olarak görüşülmesi bulunuyor. Trakya’daki CHP’li belediyeler bir bir cem evlerinin ibadethane olarak kabul edilmesi yönünde kararlar alıyor.

 

 

MECLİS GÜNDEMİ

Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında toplanacak olan Kapaklı Belediye Meclisi’nin gündeminde  Etüd Proje Müdürlüğü tarafından sunulan 24/02/2015 tarih ve 43 sayılı Sokak ve Cadde İsmi Verilmesi konulu yazının görüşülecek. Daha sonra yine belediye Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan 25/02/2015 tarih ve 256 sayılı Cemevleri konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak. Meclis’teki dğer gündem maddeleri ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesi,? Tarife Komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi ve  İmar Komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi olacak.

Marmara Haber