Ergene Belediyesi halk ekmeği satmaya başladı

Ergene Belediyesi tarafından imalatı ve satışı yapılan halk ekmeğinin ucuz fiyattan vatandaşlara ulaşmasını sağlamak adına belirlenen mahallelerde satış büfeleri hizmete açıldı.

GÜNDEM 27.02.2015 17:55:00 0
Ergene Belediyesi halk ekmeği satmaya başladı

SAYI TALEBE GÖRE ARTABİLİR

Velimeşe Mahallesi Halk Ekmek Fırını’nda üretilen ekmekler Ergene’nin 3 noktasında kurulan Halk Ekmek büfesinde satılmaya başladı. Belediyeden yapılan açıklamada, talep durumuna göre ekmek büfesi sayısının da satılacak ekmek miktarının da artırılabileceği belirtildi.

İLGİ YOĞUN

Cumhuriyet Mahallesi, Ulaş Mahallesi ve Velimeşe Mahallerinde kurulan halk ekmek büfelerinin kaliteli, sağlıklı ve hesaplı hizmet vermesi nedeniyle vatandaşlar tarafından da tercih edilmeye başladığı gözlendi. Ergene Belediyesi Gıda Mühendisi Nihan Yaman satış büfelerinin açılmasıyla ilgili olarak şunları dedi: “Tam donanımlı ve sağlıklı şartlarda üretimi yapılan halk ekmeklerinin ilçe genelinde satış büfelerini açarak vatandaşın taleplerini karşılanmanın heyecanını yaşıyoruz. Vatandaşların açılan ekmek satış noktalarımıza yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Velimeşe Mahallemizdeki halk ekmek fırınımızda 15 gün sürecek tadilat çalışmalarının ardından gelen talepler doğrultusunda satış noktalarımızın sayısı artacaktır.”