Süleymanpaşa'da sanat müziği klasiği

Süleymanpaşa Belediyesi'nin her ayın son perşembe günü düzenlediği Türk Sanat Müziği Konserleri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Her ay olduğu gibi şubat ayı konserinde de müzikseverler Süleymanpa

GÜNDEM 27.02.2015 17:54:00 0
Süleymanpaşa

SANAT MÜZİĞİ KONSERİ’NE YİNE İLGİ FAZLA OLDU

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından önceki akşam düzenlenen Türk sanat müziği konserine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda Süleymanpaşalı katıldı. Türk sanat müziğinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konserde salonu dolduran Süleymanpaşalılar bir kez daha sanata önem verdiklerini gösterdiler.

KORO YİNE BÜYÜLEDİ

Öte yandan Nevzat Avcı’nın şefliğinde gerçekleştirilen gecede konuk sanatçı olarak Nusret Yılmaz da sahne alırken, koro tarafından 11 solistler tarafından ise 2 eser seslendirildi. Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse sahneye çıkarak konuk sanatçı Nusret Yılmaz’a çiçek takdim etti. Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse’ye teşekkür eden vatandaşlar, “Süleymanpaşa’da sanat konusunda bir açlık vardı. Etkinlikleriniz bu alandaki boşluğu çok güzel dolduruyor. Gerek konserler gerekse tiyatrolar hem bizim hem de çocuklarımız için çok yerinde bir hizmet. Bu hassasiyetle devam edin.”talebinde bulundu.