Çifte hırsızlar fazla kaçamadı

Çerkezköy Kızılpınar'da çaldıkları panelvan kamyonetle 2 adet şaft makinesi çalan 4 kişi jandarmayı görünce her şeyi bırakıp kaçtı. Hırsızların peşlerine düşen Çerkezk?

GÜNDEM 26.02.2015 19:03:00 0
Çifte hırsızlar fazla kaçamadı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde park halindeki kapalı panelvan kamyoneti çaldıktan sonra Kızılpınar’a giden Ercan T. Battal K, C.K ve O.E.150 bin TL değerindeki iki adet şaft makinesini de araca yükleyerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlık olayının ardından Kızılpınar da jandarma ekiplerini görünce paniğe kapılan şahıslar çaldıkları şaft makinelerini ve yükledikleri aracı bırakarak, kayıplara karıştı.

 

 

HEPSİ TUTUKLANDI

Kaçan şahıslar üzerinde geniş çaplı araştırma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ki kamera kayıtlarını inceleyerek olay günü şahısların geldiği aracı tespit etti. Daha sonra bu araç sürücüsünü kıskıvrak yakalayan ekipler olaya karışan dört kişiyi tespit etti. Teknik takip sonucu göz altına alınan Ercan T. Battal K, yaşları 18’den küçük olan C.K ve O.E ifadeleri alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından 4 zanlı da tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Marmara Haber