Süleymanpaşa'da 14 Şubat'ın fotoğrafı belirlendi

Süleymanpaşa Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 'Aşkın Fotoğrafı' adıyla gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Dereceye giren fotoğ

GÜNDEM 26.02.2015 18:45:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflar belirlendi. Süleymanpaşa Belediyesi sosyal medya hesaplarına fotoğraflarını gönderen ve Süleymanpaşa Belediyesi sayfasında yapılan oylama sonucu ilk üçe giren çiftler, Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

AŞKIN FOTOĞRAFI YARIŞMASI

Süleymanpaşa Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ‘Aşkın Fotoğrafı’nı belirlemek için bir yarışma başlatmıştı. “Süleymanpaşa’da Aşkın Fotoğrafı” yarışmasında birinciliği kazanan Kader Karaca ve Berk Güven çifti ile üçüncülüğü kazanan Ümit – Melek Başyazgan çiftinin katıldığı yemekte Başkan Eşkinat, yarışmada dereceye giren çiftlere Süleymanpaşa Nostaljik Radyo ve Can Yücel’in  ‘Bir eşi olmalı insanın’ şiirini hediye etti. Yarışmada ikinciliği kazanan Hasret – Özlem Delice çifti ise özel bir durumdan ötürü geceye katılamazken telefon ile Başkan Eşkinat ile görüşerek teşekkürlerini ilettiler.

ÇİFTLER TANIŞMA VE YARIŞMAYA KATILIM HİKAYELERİNİ PAYLAŞTI

Yaklaşık 2 saat süren yemekte Başkan Eşkinat çiftlerin tanışma hikayelerini dinlerken uzun yıllardır evli olan Başyazgan çiftinin anıları ve birinci olan genç çiftin taze birlikteliği gecede ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu.

Çiftler yarışmaya katılımları ve gelecek planları ile ilgili de düşüncelerini paylaşırken Süleymanpaşa Belediyesi hakkında görüşlerini ve Eşkinat’ın gerçekleştirmek istediği projeler ile ilgili fikirlerini de başkana iletme fırsatı buldu.

YAPTIĞIMIZ HER İŞE SEVGİYİ KATIYORUZ

“Süleymanpaşa’da Aşk’ın Fotoğrafı” yarışmasına katılımlarından dolayı çiftlere teşekkür eden Başkan Eşkinat, şunları söyledi: “Yarışmaya katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz Süleymanpaşa’da yaptığımız her işe sevgiyi katıyor, insanlara sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. 14 şubatta düzenlediğimiz yarışma ile bu sevgiyi daha da arttıracak çiftler aradık. Sizlerde gerek çevrenizin gerekse Süleymanpaşa Belediyesi sosyal medya hesaplarını ziyaret edenlerin beğenilerini kazanarak dereceye girdiniz. Hayatlarınızın sonuna kadar sevgi dolu yaşamanızı diliyorum.”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a düzenlenen yarışma ve yarışma sonrası hazırlanan geceden dolayı teşekkürlerini ileten çiftler mutluluk pozu ile geceyi noktaladı.

Marmara Haber