18 yaşında kalp krizi!

Halı sahada top oynayan 18 yaşındaki Muzaffer Ergün, maçı tamamladı ancak bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği söylenen Ergün hayatını kaybederken, yakınları kalp rahatsızlığı ned

GÜNDEM 25.02.2015 21:37:00 0
18 yaşında kalp krizi!

Çerkezköy’de bir halı sahada top oynayan 18 yaşındaki Muzaffer Ergün, oyunun sonunda aniden yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Muzaffer Ergün hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre önceki akşam 19.00-20.00 saatleri arasında Çerkezköy’de arkadaşları ile halı sahada futbol oynayan Muzaffer Ergün, maç sonunda soyunma odasına döndü. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından arkadaşları ile sohbet eden Ergün bir anda yere yığıldı. Muzaffer Ergün’ün fenalaştığını gören halı saha işletmecisi durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muzaffer Ergün’ün kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ergün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALBİNDE DELİK VARDI!

Kalp krizi sonrası öldüğü belirtilen Ergün’ün, genç yaşta olması dikkat çekti. Muzaffer Ergün’ün ölüm haberini alan arkadaşları ve yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. 18 yaşında hayatını kaybeden Muzaffer Ergün’ün kalbinde delik olduğu ve üç ayda bir tedavi için İstanbul’a gittiği belirtildi.

Marmara Haber