Hakimi, savcısı kan bağışladı

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı kan bağış kampanyası düzenledi. Çorlu Kızılay Kan Merkezi görevlilerinin gerçekleştirdiği kampanyaya hakim, savcı ve adliye personeli katılarak kan bağÄ

YAŞAM SAĞLIK 23.02.2015 18:49:00 0
Hakimi, savcısı kan bağışladı

Çerkezköy Adliyesi’nde kan bağış kampanyası düzenlendi. Adliye Sarayı içerisinde Kızılay’ın kurduğu stant ile kan bağışı toplandı. Adliye’deki hakimi, savcısı, tüm personelle birlikte toplanıp kan bağışında bulundu.

 

HAKİM, SAVCI KAN BAĞIŞLADI

 

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı ile Çorlu Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Çerkezköy Adliye Sarayı’nda kan bağış kampanyası düzenlendi. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, savcı Ziya Öztürk, hakimler, Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu ve adliye çalışanları kan bağışında bulundu. Kan bağışına Adliye’de işi olan kimi vatandaşlarda katıldı.

 

BAŞSAVCILIK KAN BAĞIŞINA DESTEK VERDİ

 

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının destek verdiği kan bağışı etkinliğinde Kızılay yetkilileri, kan vermenin insan sağlığı açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Herkesin bu kampanyalara iştirak etmeye davet eden Kızılay yetkilileri bar taraftan da adliye personelinden kan aldı. Kızılay'a kan vererek destek olan adliye personeli, kan bağışında bulunmanın sağlık açısından yararlı olduğu kadar insanlık açısından da önemli olduğu için bu kampanyaya katıldıklarını kaydetti.

 

BİR GÜN SÜRDÜ

 

Çorlu Kızılay Kan Bağış Merkezi doktoru Metin Karadaş ve dört personelin yer aldığı kampanya sabah saat 10.30’da başladı. Akşamüzeri 16.30 saatleri arasında sona eren kan bağışına çok sayıda katılım oldu. Adliye çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkür eden Çorlu Kızılay Kan Bağış Merkezi doktoru Metin Karadaş, “Çerkezköy’de kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kurduğumuz ünitelerde kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. Bu kapsamda adliye çalışanları da kan bağışında bulundu. Unutmayalım ki her bağışlanan kan bir hayatın kurtulmasını sağlayacaktır. Bugün kan bağışında bulunan adliye çalışanlarına kurumum ve vatandaşlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Gökhan TEKER