Yüceer AKP'yi bombaladı

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partisinin Çerkezköy'de geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı yeni ilçe binasına 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunurken AK Parti HÃ?

SİYASET 23.02.2015 18:47:00 0
Yüceer AKP

CHP  Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek  yeni ilçe binasına ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunurken Ak Parti iktidarını adeta bombaladı.

 

90 YILLIK HÜKÜMETLERİN 90 KATI BORÇ YAPTI

 

CHP Çerkezköy yeni ilçe binası açılışının olduğu gün başka bir yerde olduğu için gelemediğini belirten Milletvekili Candan Yüceer, daha sonra konuşmasını Ak Parti’ye ayırdı. Yüceer, önceki gün Şah Süleyman Türbesi’ne yönelik yapılan kara harekatına da değinirken şunları dedi: “AKP 90 yıldır yapılamayanları ben yaptım diyor. Bütün hükümetlerin 90 katı borç yaptı. Vatan toprağı olan Süleyman Şah Türbesi’ni  terk  edilerek verdi. Üstelik burada bir de vatan evladımız şehit oldu. Artık bu iktidar kurtulmanın zamanı geldi. 7 Haziranda bu iktidardan mutlaka kurtulmamız lazım.”dedi.

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Dr. İsmail Doğaroğlu, CHP Tekirdağ eski Milletvekili yeniden Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mehmet Nuri Saygun, CHP Çerkezköy ilçe Başkanı Birol Öztürk, yeni ve eski ilçe yönetimi, ilçe kadın kolları ve gençlik kollarının yeni ve eski yönetimleri, belediye meclis üyeleri ile yaklaşık 500’e yakın partili hazır bulundu. İlçe Teşkilatı programa katılan kalabalığa yetmeyince Yüceer binanın önünde konuştu.

 

POLİS DEVLETİNE DOĞRU GİDİYORUZ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in ziyaretinde ilk konuşmayı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yaptı. Başkan Öztürk, “Öncelikle bu gün ziyaretleri nedeniyle Milletvekilimiz Candan Yüceer’e teşekkür ediyoruz. CHP 7 Haziran seçimlerine büyük bir hızla hazırlanıyor. Milletvekilleri adaylarını belirlemek için 8 Mart’ta sandık konulacak. Genel Başkanımızın da Tekirdağ’a geldiğinde belirttiği gibi sandıktan kim çıkarsa adayımız olacaktır. Genel Başkanımızın bu konuda tavrı kesindir. Aday adaylarımız sahada yaptıkları çalışmalarla CHP’yi iktidar yapacaktır. 30 Mart 2014’te nasıl CHP olarak tüm yönetimimizle kadın kollarımız, kollarımız ve tüm partililer olarak nasıl sahada özveriyle çalışarak başarıya ulaştıysak aynı şekilde 7 Haziranda da yine topyekun  çalışarak CHP’yi iktidar yapacağız. Bu Ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Görüyorsunuz kadın cinayetleri aldı başını gidiyor. Bir dur diyen yok. AKP ülkeyi Polis Devleti’ne doğru götürüyor. İşte bunlara artık dur demek için 13 yıldır ülkeyi yöneten bu iktidardan kurtulmamız lazım. Milletvekilimiz Candan Hanımı’nda sahada partimize büyük katkı sağlayacağına inanıyor ve milletvekilliği aday adaylığının hayırlı olmasını temennisiyle başarılar diliyorum.”dedi.

 

VATAN TOPRAĞI OLAN SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ DEVREDİLDİ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise konuşmasına CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yeni binası açılışının olduğu gün başka bir yerde olduğu için açılışa katılamadığını belirterek başladı. Yüceer daha sonra ‘Yol arkadaşlarım’ diye hitap ettiği kalabalığa yönelik konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün ilçe teşkilatımızı ziyaret etmek için geldim. Yeni ilçe binamız çok güzel hayırlı olsun. Bu gün bir şehidimiz var. Vatan toprağı olan Süleyman Şah Türbesi başka bir yere nakledildi. Burası satıldı. 90 yıllık Cumhuriyet tarihimizde vatan toprağını satan iktidar daha nereleri satacak. Cesurlar bir kez korkaklar bin kez ölür. Bu iktidar cesur değil. Bu hükümet bu güne kadar mazlumun yanında durmadı. Duramadı. Bu iktidar nasıl vatan toprağını bırakıp gittiyse Musul ve Kerkük’te de aynısını yaptı. Günümüzde ağzı olup konuşmayan, gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayanla var. AKP dışındaki her kez bunları görüyor duyuyor. Bu olaylar bu toplumun hafızalarında, bunlar silinmeyecek. Çocuklarını kaçırarak yüce divanda aklayanlar, milyarlarca Avro’luk paralar… Bu milletin vicdanında  mahkum odular. Bunları da görmeyen bir iktidar artık bu ülkenin başından gitmeli. Milletvekilliği’nde anayasaya aykırı davranmayacağına yemin etmiş bir hukukçu. Diyeceksiniz kim bu Burhan Kuzu. Diyor ki bunlar benim arkadaşım, bunlar benim partilim ben bunları nasıl mahkum ettireyim. Bunları ben değil o söyledi. AKP 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde bir çok değerlerimizi yok etti. Bütün hükümetlerin 90 katı borç yaptı. Birde diyorlar ki biz İMF olan borcumuzu ödedik.Yalan borç aldılar borçla borç ödediler. Ama yine başka yerlere milyarlarca borçlandılar.”

 

BÖLGEMİZDE İSTİHTAM VE ÜRETİMİN YÜKSELMESİ EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, konuşmasına şöyle devam etti:  “Çerkezköy olarak biz sanayi bölgesinde yaşıyoruz. Burada işsizliğin olmaması lazım ama bir çok işsiz insanımız var. Burada istihdamın ve üretimin yükseltilmesi lazım. İnşallah bu CHP iktidarıyla olacak.Yolsuzluğu bitireceğim diyenler bunu bitirebildimi? Üstelik çoğaldı.Bu iktidar bu güne kadar tam 155 tane yasak getirdi.Gezi parkına bile yasak geldi.”

 

YAVRULARIMIZ ACIMASIZCA KATLEDİLDİ

 

Konuşmasında asgari ücrete de değinen Yüceer, “Yavrularımız acımasızca katlediliyor. İktidar buna seyirci kalıyor. Ayrıca milyonlarca insanımız açlıkla mücadele verirken asgari ücret 960 TL olarak açıklanıyor. Bu iktidar ne kadın cinayetlerini bitirebildi ne de açlık savaşı veren insanların derdine derman oldu. Artık bu iktidarı birlikte indireceğiz. Nasıl 2011 seçimlerinde ilimizden 3 milletvekili çıkardıysak, 2014 yerel seçimlerinde nasıl il genelinde 12 belediyeyi de alarak 12-0 yaptıysak  bunda sizlerin payı çok büyük. Allah  razı olsun sizlerden. Mecliste bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yeter mi? Yetmez! 7 Haziran’da da ilimizden  6 milletvekilliğini  altısını da alarak Tekirdağ olarak gücümüzü gösterelim. AKP’yi Tekirdağ’dan, İstanbul’a ve diğer illere doğru süpürerek yok edelim. Diğer illerde aynı şekilde gereken cevabı iktidara verecek.”ifadelerini kullandı.

 

8 MART’TA ÖN SEÇİM YAŞAYACAĞIZ

 

Candan Yüceer, 8 Mart’ta Tekirdağ İl Geneli’nde ön seçim yaşanacağını da belirterek, “8 Mart’ta Tekirdağ il genelinde bir ön seçime giriyoruz. Biz kontenjansız bir ön seçim istedik. Ama 1. sıraya kontenjan geldi. Ama biz yine aynı şevkle çalışmalarımızı yapacağız. Önemli bir seçime giriyoruz. Bende hepinizin hakkı var bunu biliyorum. Bilerek ya da bilmeyerek sizlere bir hatam olduysa hepinizin hakkını helal etmesini istiyorum. Benden yana sizlere hakkım helal olsun. Pazar günü Tekirdağ’da aday adaylarımızın tanıtımı var buraya sizlere bekliyorum. Eğer seçilirsek sizlere 4 yıl daha hizmet etmekten gururu duyacağım. Bu güne kadar bir bacınız, bir kardeşiniz, bir kızınız olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bana  her zaman göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve sevginizden çok memnun ve mutluluk duydum.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN