Özel okuldan devlet okuluna destek

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, Mevlana İlk ve Ortaokulu'da destek amacıyla gece düzenledi. Geceden elde edilen gelir, Mevlana İlk ve Ortaokulu'da bilişim malzemesi alınmak üzere ba?

GÜNDEM 22.02.2015 19:12:00 0
Özel okuldan devlet okuluna destek

ELDE EDİLEN GELİRLE BİLİŞİM MALZEMELERİ ALINACAK

Gecede konuşan Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, bu yemekten elde edilecek gelirle Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bilişim malzemeleri alınacağını söyledi. Başkan Eroğlu, gecenin sponsorları ile, eğitime katkı dolayısıyla düzenlenen yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin ise “Okul Aile Birliği yönetimi sosyal durumu iyi olmayan öğrenciler için bir gece düzenlemeye karar verdi. Bütün okullardaki ihtiyaç sahiplerine yetişemeyiz ama bu tip yardımlarla bir okulu, bir öğrenciyi bile sevindirebilirsek bundan mutlu oluruz” dedi.

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER DAĞITILDI

Açılış konuşmalarının ardından gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan firmalara teşekkür belgesi verildi. Ardından yapılan çekilişle de katılımcılara çeyizlik ve süs eşyaları ile takı, giyim, küçük mutfak eşyaları gibi pek çok hediye dağıtıldı. Oscar Bilgisayar tarafından hediye edilen tablet de Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bağışlandı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çekilişin ardından katılımcılar Çerkezköylü sanatçı Musti’nin seslendirdiği şarkılarla gece boyunca eğlendi. Hafta sonu saat 19.00’da Gabralı Otel’de düzenlenen yardım gecesine Gülerçin Koleji  Okul Müdürü Süleyman Sezgin, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, okul öğretmenleri, veliler, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Eski Başkanı Nuran Yeşil ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Menşure Kardeş