Kazım Asbaş: "Doğanspor hedefine ulaşacak"

Doğanspor Kulüp Yönetimi önceki hafta maç öncesi başlattığı sabah kahvaltısı programının ikincisini yine Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesindeki Çelebi Öğrenci Yurdu'nda verdi. Kahvaltı prog

GÜNDEM 22.02.2015 19:02:00 0
Kazım Asbaş:

LİGE İNANÇLA BAŞLADIK

Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş yaptığı konuşmada, Doğanspor’u tekrar canlandırarak, diğer kulüplerde yer bulamayan  futbol aşkıyla yanıp tutuşan gençlerimizi bir araya getirerek uzun yıllar faaliyetine ara veren bu güzide Kulübümüz Doğanspor’u ayağa kaldırdık. Doğanspor’un yeniden faaliyete geçmesinde katkı ve destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Geçen hafta deplasmanda aldığımız 9-1’lik galibiyet  bu takım ruhunun özünde olan kazanma azminden kaynaklanmaktadır.”dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Lig öncesinde bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Asbaş, şöyle devam etti: “Hedefimizde neydi. Birinci amatör lige yükselmek. İşte biz kulüp yönetimi ve futbolcularıyla ve de eski yönetici ve futbolcularıyla tam bir bütün olarak kenetlendik. Lige de inançla başladık. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Diyeceksiniz ki bu konuşmalar daha erken ama ben hepimizin aynı inanç taşıdığımıza inandığım ve güvendiğim için bunu söylüyorum. Görüyorum ki tüm futbolcu kardeşlerimin ve yönetici arkadaşlarım aynı inancı taşımakta bu nedenle her maçımızı bir final maçı gibi oynayacağız ve hiçbir zamanda rakiplerimizi küçümsemeyeceğiz. Biz Doğanspor olarak her müsabakamızı centilmenlik çerçevesi içinde oynayacağız. Eskiden olduğu gibi Doğanspor bizim dönemimizde de tüm spor camiasına örnek olmayı sürdürecek. Bu duygu ven düşüncelerle Kapaklı Sahası’nda oynayacağımız Büyükyoncalıspor karşısına da mutlak galibiyet için çıkıyoruz.Tüm camiamıza başarılar diliyorum.”

KURBAN KESTİLER

Kahvaltı programının ardından geçen hafta  maç öncesi olduğu gibi Pazar günkü Büyükyoncalı maçı öncesi Doğanspor yönetimi ve futbolcular Çelebi Öğrenci Yurdu’nda dualarla ikinci kurbanlarını da kesti. Kesilen kurbanın ardından Doğansporlu futbolcular maçtan mutlak galip gelmek için yönetime söz verdi.

Haber/Seyit SÜREN