Ayakkabılara sahip çıkan olmadı

Kapaklı'da 2 binaya giren ve dairelerin önündeki ayakkabıları çalarak kayıplara karışan şüpheli, Edirne'de yakalandı. Çalınan ayakkabıların resmi ile Manolya Sitesi'nin yolunu tutan Kapaklı

GÜNDEM 19.02.2015 19:02:00 0
Ayakkabılara sahip çıkan olmadı

3 POŞET DOLUSU AYAKKABI ÇALMIŞTI

Olay geçtiğimiz gün Kapaklı’da Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sabah gün doğmadan sitedeki iki binaya giren İlhan T. tüm katları tek tek dolaşarak kapı önünde bulduğu ayakkabılar yanında getirdiği poşetlere doldurdu. Üç poşet dolusu ayakkabı çalan şüpheli daha sonra sessiz sedasız kayıplara karıştı. Site yetkilileri ise şüphelinin görüntülerinin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtlarını Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

EDİRNE’DE YAKAYI ELE VERDİ

Şüpheli İlhan T. Edirne’de yakalandı. Hakkında ayakkabı hırsızlığı ile ilgili toplam 17 dosya olduğu öğrenilen şüpheli Edirne’de yakayı ele verdi. Kimliği teşhis edilen şüpheli Edirne Emniyeti tarafından çaldığı ayakkabıların bir kısmı ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

KAPAKLI’DA KİMSE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Edirne emniyetinden gönderilen ayakkabı fotoğrafları ile Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi’nin yolunu tutan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı daireleri tek tek dolaşarak ayakkabıların kendilerine ait olup olmadığını sordu. Üç poşet dolusu ayakkabının çalındığı siteden hırsızlık olayı ile ilgili kimse şikayetçi olmazken, polisin fotoğrafta gösterdiği ayakkabıları da kimse sahiplenmedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ