Kopan bacak protez çıktı!

Kapaklı Gazi Osmanpaşa Caddesi üzerinde bulunan Yıldızkent Aile Sağlık Merkezi önünde meydana gelen kazada engelli bir vatandaşın düşen protez bacağı çevredekileri korkuttu.

GÜNDEM 19.02.2015 19:00:00 0
Kopan bacak protez çıktı!

PROTEZ BACAKMIŞ

Dün saat 15.00 sıralarında Kapaklı Gazi Osmanpaşa Caddesi’nden karşıdan karşıya geçmeye çalışan 54 yaşındaki engelli Haydar Ergen’e seyir halindeki Mehmet Taşpınar idaresindeki 59 TR 760 plakalı araç çarptı. Kaza sırasında, yola düşen protez bacak çevredekileri korkuttu. Kaza geçiren Haydar Ergen’in bacağının koptuğunu sanan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 ekipleri ve polise bildirdi. Kısa sürede 112 ekipleri olay yerine gelirken, Haydar Ergen’in de engelli bir vatandaş ve yola düşen ayağının ise protez olduğu anlaşıldı.

HAFİF YARALANDI

Kazada hafif yaralanan Haydar Ergen Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, çarpmanın etkisiyle yere düşen Ergen’in çıkan protez bacağını ise 112 ekipleri taşıdı.  Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, araç sürücüsü Mehmet Taşpınar ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.