Avrupa üçüncüsü Kübra'ya Akay'dan hediye…

12-15 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılan Uluslararası Avrupa Açık Taekwondo Turnuvası'nda (Turkish Open) Avrupa 3.'sü olan Kübra Kepenek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'Ä?

GÜNDEM 19.02.2015 18:52:00 0
Avrupa üçüncüsü Kübra

Çerkezköy Belediyesi’nin sponsorluğunda Antalya’da yapılan Uluslararası Avrupa Açık Taekwondo Turnuvası’nda 33 kilogramda Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Kübra Kepenek’i tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, başarılı sporcuya tablet hediye etti.

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Avrupa üçüncüsü Kübra Kepenek, Antalya’da yapılan Uluslararası Avrupa Açık Taekwondo Turnuvası’nın kendisi için güzel geçtiğini belirtirken, “Turnuvada dünya ikincisini yendim ama yarı final mücadelesini kaybederek, Avrupa üçüncüsü oldum. 33 kilogramda 14 sporcunun katıldığı turnuvada hedefim altın madalya almaktı ama yarı final müsabakasını basit hatalar nedeni ile kaybettim. İnşallah önümüzdeki yıl bu hedefime ulaşarak, altın madalya kazanacağım.”sözü verdi.

MADALYA ALACAĞINA İNANCIMIZ TAMDI

Başarılı taekwandocu Kübra Kepenek’i tebrik eden ve başarılar dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kübra’yı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Zaten kendisi turnuvaya katılmadan önce ziyaretimize gelmişti ve madalya alacağını söylemişti. Bizim de Kübra’nın madalya alacağına inancımız tamdı. Başarılı sporcumuz bizleri mahcup etmedi ve madalya alarak bizleri gururlandırdı. İnşallah Kübra’nın madalyaları önümüzdeki yıllarda artarak devam eder.” diye konuştu.

BELEDİYE’NİN DESTEĞİ İLE KATILDIK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a destekleri için teşekkür eden Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel ise Kübra Kepenek’in geçen yıl Avrupa ikincisi olduğunu, bu yıl ise dünya ikincisini yenmesine rağmen yarı final müsabakasını şansız bir şekilde kaybederek Avrupa üçüncüsü olduğunu belirterek, “Çerkezköy Belediyesi’nin ve sizlerin desteği olmasa bu şampiyonaya katılamazdık. Desteğiniz ile şampiyonaya katıldık ve Kübra iyi müsabakalar çıkararak Avrupa üçüncüsü oldu. Önümüzdeki yıl yapılacak dünya ve Avrupa şampiyonalarında artık hedefimiz altın madalyayı Çerkezköy’e getirmek. Kübra’nın bunu başaracağına yürekten inanıyorum. Destekleriniz ve katkılarınız için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İNŞALLAH BİR SONRAKİ TURNUVADA KÜBRA KIZIMIZ ALTIN MADALYA İLE DÖNER

12-15 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılan Uluslararası Avrupa Açık Taekwondo Turnuvası’na 70 ülkeden toplam 1200 sporcunun katıldığını da kaydeden Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel, “1200 sporcunun katıldığı turnuvada bronz madalya almakta bizleri onurlandırdı. Basit hatalar yapmasaydık yarı final maçında bu madalyanın renginin altın olmaması için hiçbir neden yoktu.” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Belediye Başkanı Vahap Akay, “İnşallah bir sonraki turnuvada Kübra kızımız altın madalya ile Çerkezköy’e döner” temennisinde bulundu.

Haber / Menşure Kardeş