Ayakkabı hırsızı iş başında

Kapaklı'da bir siteye giren yüzü maskeli kişi dairelerin kapılarından bulduğu ayakkabıları poşetlere doldurarak kayıplara karıştı. Yüzünü kapatan ayakkabı hırsızı sitenin güvenlik ka

GÜNDEM 18.02.2015 20:56:00 0
Ayakkabı hırsızı iş başında

Özellikle camilerde ve sitelerde görmeye alışık olduğumuz ayakkabı hırsızlığı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kapaklı’da bir sitede iki binaya giren şüpheli 3 poşet dolusu ayakkabıyı çalarak kayıplara karıştı.

YANGIN MERDİVENİ GİRİŞİNİ KULLANMIŞ

Olay önceki gün sabah saat 05.30 sıralarında Kapaklı Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi 2 ve 3 nolu bloklarda meydana geldi. İddiaya göre gün ağarmadan Manolya Sitesi’ne gelen şüpheli, kapalı olan giriş kapısını zorladı. Buradan binaya giremeyen şüpheli, binanın arka tarafından bulunan yangın merdivenine çıkan kapıdan binaya girdi.

AYAKKABI DOLU POŞETİ BELİNE BAĞLAMIŞ

Tek tek binadaki bütün katları dolaşan şüpheli bina sakinlerinin kapı önünde bıraktığı ayakkabıları toplayarak yanında getirdiği poşetlere doldurdu. Üç poşet dolusu ayakkabı çalan şüphelinin, rahat hareket edebilmek için poşetlerden birini beline bağlaması dikkatlerden kaçmadı. Şüpheli her iki bloktaki dairelerin önünden ayakkabıları çaldıktan sonra sessiz sedasız kayıplara karıştı.  

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ POLİSE TESLİM EDİLDİ

Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi’nde ikamet eden ve ismini vermek istemeyen bir engelli vatandaş binadan ayakkabıları çalan hırsıza seslenerek, “Benden sağlamsın, neden çalıp çırpmanın peşindesin” diye isyan etti. Site yetkilileri, şüphelinin görüntülerinin yer aldığı güvenlik kamerası görüntülerini Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Emniyet hırsızın bir an önce yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ