"Sizlerin sesi olacağım"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran il genelinde teşkilatlara ziyaretlerini sürdürüyor. Duran, önceki akşamda CHP Saray İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette ilgiyle karÅ?

GÜNDEM 18.02.2015 20:45:00 0

HER DÖNEM BÖLGEMİZDEN MİLLETVEKİLİ ÇIKMASINI İSTİYORUZ

CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, ziyarette yaptığı konuşmada, her dönemde bölgelerinden bir milletvekilinin çıkmasını istediklerini vurgularken, “CHP Saray ilçe Teşkilatı olarak tüm aday adaylarımıza teşkilatlarımızın tamamı gibi bizde eşit mesafedeyiz. Bizim için partimizin tüm aday adayları değerlidir. Sıralamada kim yer alırsa onların yanında olacağız. Bu gün bizleri ziyaret eden aday adaylarımızdan Ayhan Duran’a ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz. Aday adaylığının hayırlı olmasını diliyor kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.”dedi.

SİZLERİN SESİ OLACAĞIM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran da, “Bu gün çok güzel ve sıcak karşılanmamdan dolayı CHP Saray ilçe Başkanımız başta olmak üzere ilçe yönetimine ve tüm partililere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Duran daha sonra kısa bir şekilde öz geçmişinden söz etti ve ardından şunları kaydetti: “Ben sizlerin sesi olmak için aday adayı oldum. Sarayın ve tüm ilçelerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Ben Meclis’te sizlerin gözü kulağı sesi olmak için yola çıktım ve bu nedenle sizlerden destek istiyorum. İnşallah aday olurda sıralamada yer alır seçilirsem yapacağım çalışmalarla sizleri mahcup etmeyeceğimi göreceksiniz. Tekirdağ’ın doğa ve tarih ve kültürel miraslarından biri olan Saray ilçemizin bu günkü durumundan çok daha ileri bir düzeye gelmesi için canla başla çalışacağıma şimdiden sizlere söz veriyorum.”

Haber/Seyit SÜREN