Bu kez yılın Valisi oldu

Edirne'de geçtiğimiz günlerde yılın bürokratı seçilen Vali Dursun Ali Şahin, bu kez Türkiye genelinde yılın Valisi seçildi. Siyaset Dergisi'nin anketi ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkanâ

GÜNDEM 18.02.2015 20:31:00 0
Bu kez yılın Valisi oldu

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Siyaset Dergisi’nin 20. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ankette  “Yılın Valisi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Valisi Şahin Ödülünü eski İçişleri Bakanı  Abdulkadir Aksu’nun elinden aldı.

YILIN VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI EDİRNE’DEN

Siyaset Dergisinin geleneksel olarak düzenlediği  yılın enleri ödülleri sahiplerini buldu.  Siyaset Dergisinin 20. yıl  özel ödüllerinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yılın Valisi, Belediye Başkanı Recep Gürkan ise yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLLERİ ABDULKADİR AKSU VERDİ

Ankara’da düzenlenen  törene katılan  Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Belediye Başkanı Recep Gürkan ödüllerini eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun elinden aldılar. Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, “Siyaset dergisinin 20.yılı özel ödülleri anketinde yılın Valisi ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk duydum.  Beni bu ödüle layık gören herkese ve Siyaset Dergisi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende ayrıca, sanat,  siyaset, müzik, basın gibi birçok dalda ödüller verildi. 

Marmara Haber