Siyaset peygamber mesleği!

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları'ndan Tahir Eke, Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nı ziyareti sırasında siyasete neden girdiğini anlattı. Siyasetin kendisi için önemli olduğunu beli

GÜNDEM 17.02.2015 18:33:00 0
Siyaset peygamber mesleği!

Milletvekili aday adayları sıkı bir şekilde teşkilatlarda kendilerini tanıtım yapılacak temayül ve eğilim yoklamalarına hazırlanıyor. Son günlerde Ak Parti Milletvekili Aday Adayları da art arda ortaya çıkmaya başladı. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları’ndan Tahir Eke ve Cengiz Kalkan Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

SİYASET PEYGAMBER MESLEĞİ

Milletvekili aday adaylığını resmen duyuran Tahir Eke, Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelerek kendini tanıtan Tahir Eke, siyaseti peygamber mesleği olarak gördüğünü söyledi. Eke, “Siyasette hareket edenlerin her zaman dikkatli olması gerekiyor. Siyaset benim için her zaman önemli oldu. Siyaset 2 şey için yapılır. Bunlardan biri yakın hedef diğeri de yüksek ideallerdir. Ben de uzun yıllardır bu davanın içindeyim. Sorumluluğum neticesinde insanlara faydalı olabilmek için aday adayı oldum.” dedi.

YENİ TÜRKİYE İÇİN DUVAR USTASI GİBİ ÇALIŞACAĞIM

20 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını belirten Eke, “3 çocuğumu burada büyüttüm. Buradaki vatandaşlara destek olmak, onlara faydalı olabilmek için siyaset yapmayı kendime uygun gördüm. AK Parti’de daha üst düzey sorumluluk almak üzere 25. Dönem Tekirdağ milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Partim tarafından bana bu görev verilirse yeni Türkiye’nin ihyası ve inşası hareketinde bir duvar ustası gibi çalışacağım” dedi.  

 

 

ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI DAHA SONRA CENGİZ KALKAN’I AĞIRLADI

Tahir Eke’nin ardından Çerkezköy İlçe Teşkilatı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tekirdağ İl Genel Sekreterliği İdari Hizmetleri Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr. A. Cengiz Kalkan’ı ağırladı. Çerkezköy İlçe Teşkilatında partililere kendisini tanıtan Kalkan,“İnsan için her gün taze bir başlangıçtır. Dünya yaratıcının eşsiz düzeninde kendi işleyişini eşrefi mahlukattan olan insana hizmet ekseninde sürdürmektedir.”dedi.

Siyasetin ana hedefinin insanı hissetmek, insana dokunmak onun gönlüne, kalbine seslenmek olması gerektiğini söyleyen Kalkan, “Bana göre siyaset ayrıştıran değil birleştiren, parçalayan değil bütünleyen, küstüren değil barıştıran bir enstrümandır. İyiliğin ve iyilerin mükemmel bir güç olduğunu ve bizi, ülkemizi, milletimizi yeniden layık olduğu seviyeye bu gücün taşıyabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN BİSMİLLAH DİYORUM

Kalkan sözlerini şöyle tamamladı: “Bu büyük ülkenin, bu büyük milletin bir ferdi olarak bir ideal insanı olarak taze bir heyecanla milletimize ve insanlığa hizmet etmek için ‘Bismillah’ diyorum. 7 Haziran seçimleri yeni Türkiye’nin inşasında önemli bir eşik. Türkiye bu eşiği en güzel bir şekilde geçmeye hazırlanıyorken; ülkesine ve milletine hizmet heyecanı duyan herkes için siyasete talip olmak hem bir göreve hem de bir mesuliyettir.” dedi.

ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

Tahir Eke ve Cengiz Kalkan’ın ziyaretleri sırasında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Aday adayları teşkilatlarımızı ziyaret ediyor. Bu anlamda aday adaylarımız bugün sırasıyla partimize gelerek kendilerini tanıtıyorlar. Bu ziyaretler yeni üyelerimizin de aday adaylarımızı tanımasına vesile oluyor.”dedi ve aday adaylarına başarılar dileğinde bulundu.

Haber / Menşure Kardeş