THK 90'ncı yılını kutladı

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül ve yönetim kurulu üyeleri, THK'nın 90. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

GÜNDEM 16.02.2015 21:25:00 0
THK 90

THK’NIN 90. YILI

Türk Hava Kurumu’nun 90’ncı Kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı. Dün saat 10.00 Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yıldönümü törenine THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül  THK Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile katıdı. Zümbül,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 90. Yıl Çelengini Atatürk Anıtı’na sundu.

ŞUBE BAŞKANI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Çelenk sunumunun ardından konuşan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Kuruluş yıl dönümü hayırlı uğurlu olsun.  Cumhuriyetin ilk çeyrek yüzyılında Atatürk’ün önderliğinde ve halkımızın olağanüstü desteğiyle zorlu yola Türk Hava Kurumu olarak birçok başarıya imza attık. 90 yıllık bu güzide Cumhuriyet Kurumu’nun Şube Başkanı olmaktan son derece onur duyuyorum. Türk Hava Kurumu ve Türk Havacılığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, emeği geçenleri saygıyla anıyorum.”diye konuştu.

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR

Atatürk’ün THK ile ilgili sözlerini hatırlatan Zümbül, “Türk Havu Kurumu Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ parolası ve talimatı doğrultusunda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bizler de Çerkezköy Şubesi olarak bu çalışmalar içerisinde yerimizi almış ve gereken çalışmaların içerisinde yer aldık. Bundan sonra da çalışmalarımızı, enerjimizi sonuna kadar devam ettirmeye tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

90 YIL KUTLAMALARI DÜZENLENECEK

Türk Hava Kurumunun 90. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında programlar düzenleyeceklerini kaydeden Zümbül “Nisan ayı içerisinde Çerkezköy semalarında havacılık gösterisi sunmayı planlıyoruz. Gerçekleşmesi halinde halkımız için güzel bir gösteri olacağına inancımız tamdır.  Ayrıca Kaymakamlıklar ve Belediye Başkanlıklarıyla işbirliği yaparak THK’nun Etimesgut ve Eskişehir İnönü hava eğitim tesislerine ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ayrıca muhtarlarımız ile de Anıtkabir’e de ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”dedi.

ÇERKEZKÖY’E TESİS YAPILACAK

Yapmayı planladıkları proje hakkında da açıklamalar yapan Zümbül “Çerkezköy’e yapılacak tesisin plan ve proje çalışmalarını tamamladık. Genel Başkanımız Vahit Öktem’i ziyaretimizde projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışma başlatılmasını istedik.” dedi.  36 yıldır Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Zümbül “ THK’nın faaliyetlerine verdiği destekten ötürü basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde basın mensupları sesimizin duyurulmasında her zaman yanımızda yer aldılar.”diye sözlerini tamamladı.