Çakıcı yetkililere veryansın etti!

Halen Tekirdağ Cezaevi'nde hükümlü olarak bulunan ve rutin sağlık kontrolü ve heyet raporu için Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürülen ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı,

GÜNDEM 15.02.2015 18:32:00 0
Çakıcı yetkililere veryansın etti!

Cezaevine döndükten sonra ilk iş olarak NKÜ Araştırma Hastanesi'ne dilekçe gönderen Çakıcı, 'Sayın Rektör Yardımcısı size kim emir verdi?' diye sordu. Çakıcı, 'Benim sinir sistemimi bozmak için diyorsunuz ki, 'Adana ve Kırıkkale Tıp Fakültesi'nden 2 ayrı kurul raporu var. 12 doktor size burada bakacak, nöroloji ve psikiyatri de gelecek size...' Nöroloji doğrudur. 'Psikiyatri olmazsa kurul raporu olmaz' dediniz. Ben de size, 'psikiyatri ruh bilimiyle ilgili' dedim. Diğer kurul raporunda psikiyatri doktorunun imzası yok' ifadelerini kullandı.


ANKARA'DAKİLER Mİ SANA EMİR VERİYOR


Alaattin Çakıcı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Annem hasta ve yasal olarak infazı durdurma hakkım var. Asla müracaat etmedim. Kırıkkale Üniversitesi raporumun 4 ay daha zamanı var, yine tavassut etmedim. Bak Rektör Yardımcısı efendi, çok gençsin. Bu Ankara'dakiler mi sana emir veriyor? Fakültedeki ilk dersiniz hastanın yerine kendinizi koyacaksınız. Sıkıştınız mı Hipokrat yemini ettiğiniz söylüyorsunuz. Hipokratın değil kemikleri mezarı bile fosilleşmiş. Bir doktorda Allah inancı olursa merhamet devreye girer. Sizin gibi, kişiyi aptal yerine koymaz. Ağır oldu doktor efendi tavrınız. Fakültenizin Namık Kemal ismine saygılarımdan arz ederim."


Marmara Haber