Büyükşavuşlu'da MHP seçim bürosu açtı

Büyükçavuşlu'da MHP düzenlenen görkemli bir törenle 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde seçim bürosu açtı. Açılışa MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da katıldı

GÜNDEM 14.02.2015 18:58:00 0
Büyükşavuşlu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş Silivri’nin Büyükçavuşlu Mahallesi Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen açılışa Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ile çok sayıda partili katıldı. Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, “Silivri İlçe Teşkilatının en uç mahallesi olan Büyükçavuşlu’da sizleri aramızda görmekten son derece mutlu olduk.” diye konuştu.

 

 

“İSTANBUL’DA SEÇMENE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Programda konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş “ Bugün burada Silivri ilçemizin Büyükçavuşlu Mahallesi’nde değerli partililerimiz ile bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. 7 Haziran seçimleri öncesi Tekirdağ sınırında bulunan bu mahallemizde Tuzla’dan sonra seçim bürosunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 30’a  aşkın seçim bürosu açtık. 900’e yakın mahallemiz var ve en az 800’e yakın seçim bürosu açmak istiyoruz. Milliyetçi hareket Partisi olarak İstanbul’da 9.5 milyon seçmene ulaşabilmek adına çalışmalar yapacağız. MHP dünden bugüne kadar tarihsel sürecinde bütün milletine değerlerine anlatmak uğruna mücadele etmiştir. Türk milletinin aleyhine gelişen olaylarda set gibi duran lehine gelişecek olaylarda da önünde duran bir anlayışın sahibidir” diye konuştu.

 

 

“MİLLETİMİZİN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ”

7 Haziran’da ki seçimlerin önemine vurgu yapan Karataş, “Milletimizin farkında olabilmesi ve bilgilendirmek adına bütün seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza ulaşmamızın farkındayız. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin kaderi değil geleceği ile ilgisi olduğunun farkındayız. Bu seçimlerin Türkiye’nin güçlü yarınlarını ilk adımı olacağını düşünüyoruz. Yeni Türkiye hayalleri kuranların anlayışını ve Türkiye ev Türk Milliyetçiliğini zihniyetini yok edip, kendi inanç sistemi oturtmak adına Türkiye adına koymak istiyorlar. Bizler bunun farkındayız. Bunun farkında olduğumuz için Edirne’den Ardahan’a kadar teşkilatlarında Türk milliyetçiliği fikri sistemine inanmış bütün dava arkadaşlarımız ile birlikte milletimizin huzuruna çıkacağız.” dedi.

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Türkiye’nin binlerce sorunun içinde üç önemli sorununun olduğunu kaydeden Karataş “Türkiye’nin ekonomi, iç ve dış güvenliği tehdit eden terör ve adalet sorunu büyüktür. Türkiye’de ekonomi değerlerine baktığımız zaman milli gelir dağılımındaki haksızlığı göreceksiniz. MHP iktidar döneminde dört bin dolar olan kişi başı milli gelir dağılımını açıklayanlar kendi dönemlerinde 11 bin dolar olduğunu ifade ediyorlar. Toplumu kandırarak ve aldatarak bu ülkeyi yönettiler. Artık bunların aldatmalarından dolayı bu millet iktidardan nefret eder duruma gelmiştir. Biz de bunun farkındayız. Bize doğru yönelişin ve teveccühün farkındayız. Çünkü insanların size yaklaşımından MHP’nin 7 Haziranda iktidar olacağından görmektesiniz.” diye konuştu.

 

 

“TOPLUMA AKTARMAK GEREKİYOR”

İl Başkanı Karataş şunları kaydetti: “Birbirimizi aldatarak, kandırarak sonucu değiştirmek adına güçlü görünmek istemiyoruz. Türkiye’nin temel yapılarında kaynağı ve beslendiği nokta millet olan anlayışın sahibiyiz. İktidar olan ve kamu kurum ve kuruluşları tahrip eden AK Parti’nin Büyükçavuşlu’da yaşayanlara 12 yıl önce verdiği sözleri tutmadıklarını görüyorlar. Bunlar iktidara gelmeden önce yolsuzluk ve yoksulluk ile mücadele edeceklerini söylediler. Bugün yolsuzluğun gelmiş olduğu nokta bellidir. Yasakların ve adaletsizliğin ne manaya geldiğini de hepiniz görüyorsunuz. Burada bulunan Silivrililer Türkiye’nin bulunduğu noktada her şeyin ne olduğunu görüyorsunuz. Bunları lütfen toplumun farklı kesimlerine aktarınız.” dedi.

 

 

“HELAL YOLLARDAN GETİREN BİR TOPLUM HALİNE GETİRECEĞİZ”

“Bizim bildiklerimizi herkesin bilmesi gerekiyor ve toplum ile paylaşması gerekiyor.” diyerek konuşmasını sürdüren Karataş şunları kaydetti: “MHP toplumun bütün bireylerine ulaşmak zorundadır. Dün insanların yoksulluğunu kullanarak siyasi kula dönüştürenlere karşı MHP Türkiye’nin sosyal bir devlet olduğunu gösterecektir. Hükümet vatandaşın iş ve aş sorununu çözmek ile yükümlüdür. Yemek, iş vererek İnsanlardan oy alarak iktidara gelmişlerdir. Bizde bu yardımları yoksula, fakire yapacağız. Bunları yaparken süreçle beraber iş istihdam alanı yaratarak insanları birbirine el açar durumdan kurtarıp, alın teri ile kazancını ortaya koyup helal yollardan getiren bir toplum haline getireceğiz. Yolsuzluğu engellediğimiz zaman yoksulluk sınırı da ortadan kalkacaktır. Yoksulluğu tetikleyen ana unsur yolsuzluklardır. MHP milletini devletini seven anlayışa sahip olduğundan dolayı haramzadelerin saltanatını yıkıp, Türk milletinin iktidarını gerçekleştireceğiz. Toplumun genelinin mutlu olduğu bir anlayışı ortaya koyacağız.”

 

 

“İNANCIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Partinin Trakya’dan girişinin meşalesini yaktıklarını kaydeden Karataş “İstanbul’da en az taban oyumuz yüzde 20’dir. Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 4’e mahkum edilmemelidir ya da genel seçimlerde ki gibi yüzde 10’lara mahkum olmamalıdır. Bu harekete bütün dava arkadaşlarımızı bir araya toparladığımız zaman dar süreçten çıkan Türk milliyetçileri üç hilalli şerefli bayrağın altında toplandığı takdirde dışarıdan oy almadığımız takdirde bile Türk milliyetçilerinin taban oyu en az yüzde 20’dir. Kendi gücümüzün farkında olarak önce üç hilal bayrağı altında 46 yıllık tarihimizde hizmet etmiş dava arkadaşlarımıza sen ben hesabını bırakıp, ülkenin  büyük hedeflerini düşünüp geleceği düşünerek toplumun güçlü bir iktidara ihtiyacı olduğuna vararak partimizdekileri bir arada toplamalıyız. Gecemizi gündüzümüze katıp MHP’yi iktidara taşıyacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli’yi de Başbakan yapacağız. 7 Haziran’a kadar da inancımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ile partililer esnaf ziyaretinde bulunarak, Büyükçavuşlularla bir araya geldi.

Haber Seyit Süren