Yurdakul 'Hoş geldin bebek' dedi

Malkara Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'Hoş Geldin Bebek' projesi hız kesmeden devam ederken, bir yandan da ilçede beğeni toplamaya devam ediyor.

GÜNDEM 14.02.2015 18:34:00 0
Yurdakul

BEBEKLERE HEDİYE PAKETİ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları veya Belediye Meclis Üyeleri yeni doğan bebeklerin ailelerinin sevinçlerine ortak olmak amacıyla sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Malkara Devlet Hastanesine giderek gerçekleştirdikleri Hoş Geldin Bebek ziyaretlerinde bebeklerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler alıp, ailelerin mutluluklarına ortak olduktan sonra, bebeklere yönelik hazırlanan hediye paketlerini ailelere sunuyorlar.

HOŞGELDİN MEHMET EMRE

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, bu ziyaretler çerçevesinde saat eşi Seda Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte Malkara Devlet Hastanesine giderek 13 Şubat 2015 Cuma günü dünyaya gelen Mehmet Emre isimli bebeği ve ailesini ziyaret etti. Arzu ile Ersin Selvi çiftinin oğlu Mehmet Emre'nin sağlık durumu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul genç çiftin oğullarının hayırlı, sağlıklı, başarılı ve uzun ömürlü olmasını dileyerek Selvi ailesinin mutluluğuna ortak olduktan sonra yanında getirdiği hediyeyi kendilerine takdim etti.

Arzu ile Ersin Selvi çifti gerçekleştirilen ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendi mutluluklarına ortak olduğu için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler. Abi olmanın sevincini yaşayan Selvi ailesinin büyük oğlu Emir ise ziyaretlerine gelen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, eşi Seda Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı'ya lokum ikram etti.

Marmara Haber