Yel milletvekili aday adaylığını açıkladı

Son yerel seçimlerde Ak Parti'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Yel, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olabilmek için yeniden siyasete adım attı. Yel, düzenlediği bir toplantÄ

GÜNDEM 13.02.2015 19:00:00 0
Yel milletvekili aday adaylığını açıkladı

Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aday Adaylığı açıklamasını Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında yapan Mustafa Yel, Çanakkale’de şehitlerin destan yazdığını söyleyerek, "İşte ben inanıyorum ki şehitlerimizin torunları olarak bizler de 7 Haziran’da yine destan yazmaya hazırız." dedi.13 yıldan bu yana Türkiye’nin çok önemli sorunlarını kucaklayan ve bu sorunların üstesinden gelecek vizyonu vaat eden bir parti çatısı altında olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Yel, şunları kaydetti: "Ben de bu partinin bir neferi olarak bu şekilde bugüne kadar hizmet aşkı neyse bundan sonra da aynı hizmet aşkı ile koşmaya, burada sizlerin huzurlarınızda söz veriyorum. İnşallah Tekirdağ’ımız için memleketimiz için hayırlı olsun diyorum. Maraton başlamış oluyor. Benden sonra müracaat edecek olan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz. Tüm aday adayları omuz omuza çalıştığımız takdirde bu partiye zenginlik katacağımızı düşünüyorum. Ben hepsine aynı yakınlıkta, aynı uzaklıktayım. O anlamda bütün kardeşlerimizin de bu yarışta başarılı olmasını diliyorum." 

400 MİLLETVEKİLİ SÖZÜ VERDİ!

Geçtiğimiz yıllardaki seçimlerden tecrübe edindiklerini söyleyen Yel, açıklamasında şunları kaydetti: "1 ay sonra 18 Mart Çanakkale şehitlerimizle ilgili çok önemli bir gün yaşayacağız. 100 yıl önce atalarımız büyük bir destan yazmıştı. İşte ben inanıyorum ki ataların torunları olarak bizler 7 Haziran’da da yine destan yazmaya hazırız. 7 Haziran, Tekirdağ’da yeni bir destanın yazılması olacak. Bunu hep beraber, bu milletle beraber yazacağız. Buna gönülden inanıyorum. Ve burada milletin reisine, reis-i cumhurumuza 400 tane milletvekili sözü veriyoruz. Dolayısıyla karşımızda zorlu bir süreç var. Bunu farkındayız. Ama bu zorluğu omuz omuza inşallah yeneceğiz. Buradan çıktıktan sonra hepimiz 7 Haziran’a kadar çalışmaya devam edeceğiz. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin memleketimize ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Mustafa Yel, basın açıklamasının ardından Ak Parti İl Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı.

Marmara Haber