Sevgililer gününün en güzel hediyesi çiçektir

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren Manolya Çiçekçilik Çerkezköy'de bir ilke imza atarak 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel taraftar güllerini satışa sun

GÜNDEM 12.02.2015 18:55:00 0
Sevgililer gününün en güzel hediyesi çiçektir

SEVDİKLERİNİZİ TARAFTAR GÜLLERİ İLE DE SEVİNDİREBİLİRSİNİZ

Manolya Çiçekçilik Mazağa Müdürü Tolga Yayla, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde taraftar güllerinin güne damga vuracağını belirtti. Yayla, “Manolya Çiçekçilik olarak ilçe ve bölge halkımıza her zaman kaliteli hizmeti ön planda tutuyoruz. Bu yılda sevgililer gününe özel olarak Çerkezköy’de bir ilk olarak yalnızca bizim tarafımızdan satışa sunulan taraftar güllerimiz mevcut. Sevdiklerine Sevgililer Günü’nde rengarenk  taraftar gülleri ile sevindirmek isteyenler mutlaka bu gülleri almalı. Her çiçek önemli ve her çiçeğinde ayrı bir güzelliği ve değeri var.Ancak bu yıl sevdiklerini sevindirmek isteyenler taraftar gülleriyle mutlu edebilir.Çünkü taraftar gülleri aşklara hitap  eden ayrı bir özellik taşıyor.”dedi.

GÜLLER SEVMENİN  VE SEVİLMENİN SİMGESİDİR

Her yıl olduğu gibi bu yılda en çok talep, orkide, karanfil, gül, kazablanka, şepboy, papatya (Kizianten), antoryum gibi türlerin en çok tercih edilenler arasında olduğunu dile getiren çiçekçi Yayla, “Güller sevmenin ve sevilmenin simgesidir. Bu nedenle sevdiklerine çiçek alanlar sevdiklerinin hangi çiçekten daha çok hoşlanıyor ya da duygularına hitap ediyorsa o çiçeği tercih ediyorlar.”diye konuştu.

EN GÜZEL HEDİYE ÇİÇEKTİR

Manolya Çiçekçilik Mağaza Müdürü Tolga Yayla sevgililer gününde her ne hediye alınırsa alınsın yanına mutlaka bir çiçek eklendiğini hatırlatırken, “Çünkü sevgililer gününün en güzel hediyesi çiçektir.”dedi. Yayla şunları söyledi: “Firma olarak çiçekçilikte bol çeşitlerimizle her zaman iddialıyız. Her cins çiçeği her zaman işyerimizde bulmak mümkün. Özellikle sevgililer gününün vazgeçilmezlerinden olan ve de sevgililer günün simgesi olan çiçekler ve güllerdir.Bu nedenle 14 Şubat Sevgiler Günü’nde insanlar sevdiklerine hediyesinin çiçek olacaktır.”dedi.

Bu arada, Manolya Çiçekçilik’in sahibi Sevim Serbest bu yıl firma olarak sevgililer günü sloganını ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize ya da eşinize en güzel hediye Çiçek’ diye belirledi.

MÜŞTERİLERİMiZE SÜRPİZİMİZ VAR

Manolya Çiçekçilik Sahibi Sevim Serbet, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde firma olarak sürprizlerinin  de bulunduğunu belirterek, “Bu yıl sevgililer gününde müşterilerimize sürprizimiz Orkide alan müşterilerimize Sevgililer Günü’nün simgesi olan bir kırmızı gül de firmamızın hediyesidir. Ayrıca sürprizimiz bununla da sınırlı kalmayıp şehir içi  çiçek gönderimlerimizde ekstra yol ücreti de almıyoruz. Bu kampanyamızdan tüm Çerkezköy ve bölge halkımızın faydalanmasını istiyoruz. Firma olarak biz sevenin ve sevilenin yanındayız.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN