Hayrabolu Belediyesi işçileri ile toplu sözleşme yeniledi

Hayrabolu Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

GÜNDEM 11.02.2015 20:14:00 0
Hayrabolu Belediyesi işçileri ile toplu sözleşme yeniledi

Hayrabolu Belediyesi, işçileri ile toplu iş sözleşmesi yeniledi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin imza törenine,  Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Disk Genel İş Sendikası Hayrabolu Şube Başkanı Erdem Çeneli ve işçi kadrosunda yer alan belediye personeli katıldı.

HERKESİN HUZUR İÇİNDE ÇALIŞMASINI İSTERİZ

Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu, “Herkesin huzur içinde çalışmasını isteriz, bunun için de bize kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa ilçemizdeki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

 

SAYGI VE SEGİ İÇERİSİNDE GÖRÜŞMELERİ YAPTIK

Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen ise, “Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Hayrabolu Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum, inanıyorum ki Sayın Başkanımız ve yönetimi de bu toplu iş sözleşmesinden memnundur. Ben kendilerine bize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız da bu yaklaşımın karşılığında performans ve çalışma olarak bunun karşılığını vereceklerdir. Hayrabolu Belediyesi'ne, işçilerimize ve tüm Hayrabolu’ya hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Disk Genel İş Sendikası Hayrabolu Şube Başkanı Erdem Çeneli de imza töreninde bir konuşma yaparken, “Emeğin ve işçinin yanında olan Başkanımız Fehmi Altayoğlu, bizlerde bu moral ve motivasyonla Hayrabolu halkı için daha iyi bir hizmet vermeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Fehmi Altayoğlu’na tüm işçi arkadaşlarımın adına teşekkür ederim.” dedi.

Marmara Haber