Trakya yine kar altında

Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava Trakya'da yaşamı olumsuz etkiledi

GÜNDEM 11.02.2015 20:12:00 0
Trakya yine kar altında

Bütün yurdu etkisi altına alan kar yağışı, hafta sonuna kadar sürecek. Trakya bölgesi’ nin büyük bölümü de Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi.

CUMA GÜNÜ ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Önceki akşam gece akşam saatlerinde başlayan kar yağışının bölgemizde cuma günü etkisini kaybedeceği belirtildi. Kar yağışı nedeniyle ilçe içindeki yolların buzlanmasını önlemek ve trafik akışının devamını sağlamak için Trakya’daki tüm belediyeler karla mücadele ediyor. Tekirdağ’ın kuzey ilçelerinde dün etkisini artıran kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için Çerkezköy Belediyesi çalışmalarını sürdürdü.

DEVAMLI TUZLAMA YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri yollarda devamlı tuzlama çalışmaları yapılması nedeniyle trafikte her hangi bir aksaklık olmadığını ve ekiplerin iş başında olduğunu söyledi. Yetkililer kötü hava koşullarında mecbur kalmadıkça özel araçların trafiğe çıkmamasını ve vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istediler. 

Çerkezköy’de Hava sıcaklığı dün gündüz saatlerinde sıfırın altında 3 derece olarak gece ise sıfırın altında 7 olarak ölçüldü. İç Anadolu ve Doğu Anadolu da  ise yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.  

Haber/Seyit SÜREN