Sevgililer Günü'nde en iyi hediye ne olur?

14 Şubat Sevgililer Günü için en çok kolye, tektaş yüzük ve küpe talep görüyor…

GÜNDEM 10.02.2015 18:09:00 0
Sevgililer Günü

Çerkezköylü Kuyumcular 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kolye, tektaş yüzük ve küpe çeşitlerinin en çok talep gördüğünü belirtti. Kuyumcular yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü öncesi talep gören hediyelik ziynet eşyalarını açıkladı.

TEK TAŞ YÜZÜK FİYATLARI 65.00-85.00 TL’DEN BAŞLIYOR

Altıntaş Kuyumculuk Çerkezköy Mazağa Müdürü Serkan Altıntaş 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok talep gören  düşük gramajlı kolyeler, tektaş yüzükler ve küpelerdir. Tek taş yüzüklerin fiyatları 65.00-85.00 TL’den başlayan fiyatlarla ayarına göre yükseliyor.Kolye ve küpe çeşitlerimizde aynı şekilde  fiyatları 120.00-130.00TL’den başlıyor. Daha kaliteli olanların fiyatları ise daha yüksek! Tabii ki herkes bütçesine göre sevdiklerine sürpriz yapmak için hediye almaya özen gösteriyor. Bir süredir durgun giden işlerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla biraz hareket kazanacağını umuyoruz.”

14 ŞUBAT BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR

Turkuaz Kuyumculuk Satış Temsilcisi Uğur Akça’da, Sevgililer Günü hediyeleri ile ilgili olarak, “Sektörümüz 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle biraz hareket kazanacak. Özellikle Sevgililer gününde, yani 14 Şubat tarihinde satışlarda bir patlama beklentisi içindeyiz. İnşallah beklentimiz olur diye düşünüyorum. Şimdiden talepler var ama çok az. Genellikle kolye tarzı, tektaş yüksük daha revaçta. Kararsız olan müşterilerimize de bizler yardımcı oluyoruz. Fiyatlar makul. Her bütçeye göre kolye, tek taş  yüzük  ve küpe çeşitlerimiz mevcut.”diye konuştu.

TEK TAŞ YA DA KOLYE CAZİP

Murat Kuyumculuk Satış Temsilcisi İbrahim Durmaz da, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en iyi hediyenin kolye ve tektaş yüzük olduğunu belirtti. Durmaz, “Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde her yıl tek taş yüzük ile kolyeye talep daha fazla oluyor. Küpe çeşitlerine az oluyor.Kolye ve tek taş yüksükler 200.00-250.00 TL’den başlayan fiyatlarla satışta gramajı yükseldikçe de fiyatı artıyor.En düşük fiyatlarla satılanlar bu şekilde.Sevdiklerine  14 Şubat’ta sürpriz yapacak ya da hediye alacak olanlar tektaş yüzük ya da kolye alarak sevindirebilirler. Önemli olan böyle günlerde insanın sevdiğini hatırlamasıdır.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN