Çerkezköylü kadınlara step ve aerobik kursu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Step ve Aerobik Kursu düzenleneceği bildirildi.

GÜNDEM 10.02.2015 18:07:00 0
Çerkezköylü kadınlara step ve aerobik kursu

HAFTADA ÜÇ GÜN YAPILACAK

Çerkezköy’de yaşayan ev hanımları ve çalışan bayanlara yönelik ücretsiz olarak düzenlenecek olan Step ve Aerobik Kursu’nun haftanın 3 günü gerçekleştirileceğini açıklayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenleyeceğimiz step ve aerobik kurslarımız için müracaatlar başladı. Kurslara katılmak isteyen ev hanımları ve çalışan bayanlarımız Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na müracaat edebilirler.” dedi.

15 MART'TA BAŞLAYACAK

Step ve Aerobik Kurslarının Kapalı Spor Salonu’nda verileceğini belirten Akay, “Müzik eşliğinde tempolu şekilde yapılacak olan step ve aerobik kurslarımızı konusunda uzman bayan eğitmenimiz verecek. Mart ayının 15’inden önce başlayacak olan kurslar, haziran ayı ortasına kadar devam edecek.” bilgisini verdi.

MÜRACAATLAR HALK MASASI’NA YAPILACAK

Ev hanımlarının günlük yoğunluk ve stresini, çalışan bayanların iş yerindeki stres ve yoğunluğunu azaltmayı ve kilo, ruh sağlığı ve zihinsel olarak kendilerini formda hissetmelerine yardımcı olacak step ve aerobik kurslarının eğlence ve keyif içerisinde geçmesini arzu ettiklerini anlatan Akay, “Kursa katılmak isteyen bayanlarımız Belediyemiz Halk Masası’na başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen bayanlar, Aile Hekimleri’nden onaylı sağlık raporu, bir adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve iki adet fotoğraf ile Belediyemizin Halk Masası’na müracaat edebilirler.” ifadelerini kullandı.

SERVİSLE GİDİP GELECEKLER

Düzenlenecek olan step ve aerobik kurslarının ev hanımları için sabah saat 09.00-10.00, 10.00-11.00 saatleri arasında, çalışan bayanlar için ise akşam 18.00-19.00, 19.00-20.00 saatleri arasında düzenleneceğini belirten Başkan Akay, kursa katılacak olan bayanlara Belediye önünden olmak üzere Kapalı Spor Salonu’na ücretsiz servis kaldırılacağını da söyledi.

Step ve aerobik kurslarının Çerkezköy Belediyesi bünyesinde yeni oluşturulan Spor Birimi’nin vereceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, düzenlenecek olan kurslara ev hanımlarının ve çalışan bayanların ilgi göstereceğini umduğunu belirterek, kurslara katılımın fazla olmasını beklediğini sözlerine ekledi.

Haber / Ahmet Kılavuz