İşçi kenti Çerkezköy'e butik hotel

Çerkezköy'ün genç girişimci iş adamlarından Ercan Tunalı, işçi kenti ilçede butik hotel açtı. Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ve Atatürk Caddesi arasında kalan Bıçkıcı Sok

GÜNDEM 9.02.2015 17:39:00 0
İşçi kenti Çerkezköy

TUNALI BUTİK HOTEL 20 ODALI VE 28 YATAK KAPASİTELİ

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Tunalı Butik Hotel’in resmi açılışının nisan ayı çerisinde yapılacağını belirten hotel sahibi Ercan Tunalı, “Sanayi kenti olan ilçemize her şeyi ile mükemmel ve tam donanımlı olarak yeni bir konsept kazandırdık. İlçemizin ihtiyaç duyduğu Butik Hotelimiz 20 odalı ve 28 yatak kapasiteli. Her odada banyo VC. kesintisiz internet bağlantısı mevcut ve yine her odada LED TV. ve lig tv, telefon ve devamlı sıcak su ve çamaşırhane mevcut. Ayrıca Sabah Kahvaltımız var. Ayrıca ücretsiz otoparkımız bulunuyor.”dedi.

 

 

NİSAN AYINDA RESMİ AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

Faaliyete geçen hotel sahibi Tunalı, “Tunalı Butik Hotelimiz’i geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirdik. Ancak bazı eksikliklerimiz var onları hızla tamamlama çalışması içerisindeyiz. Tüm eksikliklerimizi tamamladıktan sonra nisan ayı içerisinde düzenleyeceğimiz açılış töreni ile resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz. Çerkezköy ve bölgenin en nezih butik hoteli olacak. Müşterilerimize eksiksiz hizmet vereceğiz. Bizim için en önemli faktör müşteri memnuniyetidir. Bu düşünce ile çıktığımız yolda iş kolumuzda örnek hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Hotelimizde toplam 8 personel hizmet verecek.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN