Çerkezköy Kent Konseyi'nden yeni projeler

Çerkezköy Kent Konseyi Proje Geliştirme Grubu yeni projeler için üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi

GÜNDEM 8.02.2015 17:12:00 0
Çerkezköy Kent Konseyi

Çerkezköy Kent Konseyi Proje Geliştirme Grubu, projeleri masaya yatırdı. Yeni projeler için hafta sonu gerçekleştirilen toplantıda Proje Grubu üyeleri fikir alışverişinde bulundu.

PROJE GRUBU TOPLANDI

Proje Geliştirme Grubu Başkanı Tuncay Üstünol ve üyelerin katıldığı toplantıda ilçe için hangi projelerin yapılacağı masaya yatırıldı. Toplantıda konuşma gerçekleştiren Proje Grubu Başkanı Üstünol, “60 üyesi bulunan Çerkezköy Kent Konseyi Proje Geliştirme Grubu bünyesinde kentlilik bilincini oluşturabilmek, projeler araştırıp geliştiren, projeleri hayatı geçirmeye çalışan çalışma grubudur. Uzman gönüllülerden oluşan Avrupa Birliği projeleri olmak üzere ulusal kaynaklardan projelerin finansmanını amaçlayıp kent konseyi ve belediyelere sunmaya çalışan bir yapıdır.” diye konuştu.

İŞTE ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPILAN POROJELER

Çerkezköy Kent Konseyi Proje Geliştirme Grubu olarak birçok proje üzerinde çalıştıklarını hatırlatan Üstünal, “Avrupa Birliği Ofisi, Hababam Sınıfı Çerkezköy’de, Çerkezköy söylüyor, Çerkezköy’ün İstanbul’da tanıtımı, Anasınıfı öğrencilerine Andersen’den masallar ve Çerkezköy’de e-ticaret bilincini geliştirme projeleri üzerinde çalışıyoruz. Onay bekleyen projeler üzerinde çalışılıyor. Projelerimiz yönetimin onayına sunuldu. Onay gördüğü takdirde ise uygulamaya geçilecek. Çerkezköy halkını yeni projeler üretmeye çağırıyoruz. Kapımız herkese açıktır.”diye konuştu.

Haber / Gökhan TEKER