MHP'den milletvekilliğine ilk aday adayı çıktı

Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde MHP'den ilk milletvekili aday adayı Genel Cerrah Opr. Dr. Nurallah Burak Korkmaz oldu. Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Korkmaz, "Artık sahaya inme vakti geldi.â?

GÜNDEM 5.02.2015 17:11:00 0
MHP

Haziran ayında yapılacak genel seçim öncesinde MHP’den ilk milletvekili aday adayı Çerkezköy’den çıktı. Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Opr. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

NURULLAH BURAK KORKMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlilikte başladı. CHP daha önce birçok isim milletvekili aday adayı olarak ortaya çıkarken, MHP’den de ilk kez bir isim aday adaylığını açıkladı. Çerkezköy’de Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Op.Dr. Nurullah Burak Korkmaz yaptığı açıklamada, “Yıllardan bu yana bu partinin gençlik yapılanmasında, ülkü ocaklarında yer aldım. Üniversite yıllarımda sempatisini duyduğum, yıllardır içimde aynı duyguları paylaştığım ve sadece seçimden seçime destek vererek belli platformlarda partimin politikalarını destekleyen konuşmalar yaparak bu parti ile bağımı sürdürdüm” dedi.

HAKEM MAÇI BİTİRMEDEN SAHAYA İNMENİN VAKTİ GELDİ

Siyasete neden girmek istediğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Dr. Korkmaz, “Ülkemizin yaşamış olduğu son dönemdeki üniter yapının tehdidi MHP içindeki biz saha dışında olan aydın, okumuş kimliklerin ön plana çıkamamasının vermiş olduğu sıkıntılar ve her şeyden önemlisi beni benden bilgisiz, bizim gibi olmayan, bizim gibi düşünmeyen Türk örf ve geleneklerine bağlı bir tebada olmayan insanların yönetmesine, çocuklarımın geleceğini belirlemesine, her gün Atatürk’ün hakarete uğramasına, sağlıkta ki bunca sıkıntılara sesiz kalamadım. Hakem maçı bitirmeden artık sahaya inmenin vakti geldiğini düşündüm ve önce vatan sonra partim sonra ben diyerek bu yola çıktım” ifadelerini kullandı.

KOLTUK DERDİMİZ YOK

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen 10 Mart 2015 tarihinde yapacağını belirten Nurullah Burak Korkmaz “Seçim takvimi 10 Mart olarak açıklanırken, 24 Nisan tarihinde ise tam liste belli olacak. O tarihe kadar çalışmaları sürdürüyoruz. Teşkilattan aldığım istek ve talep karşısında bu yola çıkma kararı aldım. Eşimde büyük bir destek vererek, bu işe kalkışmamdaki en büyük tetikleyici olmuştur. Adaylık durumum netlik kazandıktan sonra ise sıkı bir çalışma yapacağız. Çalışmalar kapsamımda Malkara’ya gittim. Daha sonra da Şarköy ve Hayrabolu ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Her yere gittiğimiz de aldığım tepkiler çok olumlu oldu. Koltuk derdimiz yok. Oturduğumuz koltuk peygamber efendimizin koltuğundan sonra en değerli koltuktur. Her gün bir hasta Allah razı olsun diyerek buradan ayrılıyor” dedi.

BU AŞAMADA BİLE SES GETİRMESİ BENİ DUYGULANDIRDI

MHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Korkmaz, “Artık çorbada benimde bir tuzum olsun istedim. Biz sesiz kaldıkça bizim boşluğumuzu bir başkası dolduruyor ve oda ülkeyi bugün ki hale getiriyor. Telefonlar olsun arkadaşlarım olsun yazdıkları geri dönüşler o kadar duygulandırıcı ki insanın gözleri yaşarıyor. Bu aşama da bile bu kadar ses getirmesi beni çok mutlu etti.” diye sözlerini tamamladı.

Marmara Haber