Buz pateni pisti yarın açılacak

Süleymanpaşa Belediyesi'nin yarıyıl tatilline giren öğrencilere yönelik sosyal aktivite olarak planladığı buz pateni pisti cumartesi günü hizmet vermeye başlayacak.

GÜNDEM 5.02.2015 17:06:00 0
Buz pateni pisti yarın açılacak

HAZIRLIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

300 metrekare alan üzerine kurulan pistin çalışmaları devam ederken, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından malzeme ile doldurulan alanın üzerine köpükler yerleştirilerek hazırlık çalışmalarına devam edildi.

HAFTA İÇİ 12.00 – 20.00 HAFTA SONU 12.00 – 22.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERECEK

Pistin hazırlık aşaması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Alaettin Koç, “300 metrekare alan üzerine kurulan buz pateni pisti cumartesi günü itibari ile hizmet vermeye başlayacak. Hafta içi öğlen 12.00 – 20.00 hafta sonu ise 12.00 – 22.00 saatleri arasında açık olacak pist, bir ay boyunca ilçemiz sakinleri ve ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimiz için hizmet verecek.” dedi.

BİR AY SONRA HEPSİ KALKACAK

Tarihi bedestenin altındaki boş alanda kurulan buz pateni pisti ile ilgili olarak da konuşan Koç, “Yaptığımız çalışmada beton ya da zemine zarar verecek herhangi bir madde kullanmadık. Kurduğumuz pist tamamen portatif. Bir ay sonra hepsi kalkacak.” diye konuştu.

GENÇLER ADINA HEYECAN VERİCİ VE EĞLENCELİ BİR AKTİVİTE

“Talep olur ve başkanımız Ekrem Eşkinat uygun görürse karne tatili denk gelecek şekilde tekrar çalışma yapabiliriz.” diyerek sözlerine devam eden Koç, “Bu zamana kadar Tekirdağ’da olmamış, ilk defa olacak bir sosyal aktiviteyi Süleymanpaşalılar ile buluşturuyoruz. Gençler adına heyecan verici ve eğlenceli bir aktivite olacak.” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber