33’üncü Çocuk Şenliği başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 33’üncü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, önceki gün yeni tören alanında Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

KIRKLARELİ 22.04.2024 14:17:00 0
33’üncü Çocuk Şenliği başladı

Şenliğin ilk iki gününde yapılması planlanan sahne gösterileri ve madalya törenleri hava muhalefeti nedeniyle Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirildi.Programa Lüleburgaz Belediye Başkanvekili Kemal Pektaş, Belediye Başkan Yardımcıları Derya Aktan, Gökhan Kaya Atay ve Ceyhun Akgöl katıldı.

 

ÇADIR ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

 

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği çadır etkinliklerinin açılışı ise Pazar günü yayalaştırma alanında kurdele kesimiyle başladı.Çadırlarda yüz boyamadan spora, resimden ahşap boyamaya çok sayıda etkinlik çocuklardan yoğun ilgi gördü. 

 

KONUK EKİPLER SAHNE ALACAK

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, 23 Nisan akşamı konuk ekiplerin gösterileriyle renklenecek.Bulgaristan, Bosna Hersek, Kırgızistan ve Kuzey Makedonya’dan gelen konuk ekipler Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilecek programda sahne alacak.

 

ŞENLİKLER DEVAM EDİYOR

 

33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında LYKA’da düzenlenen Uluslararası Kort Tenisi Şenliği, Uluslararası Satranç Şenliği ile LYFA’da düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Şenliği, U 9 Futbol Şenliği ve Uluslararası Taekwondo Şenliği de devam ediyor.

 

Haber / Menşure KARDEŞ