Servisçiler korsana karşı destek arayışını sürdürdü

Daha önce Çerkezköy'deki siyasileri ziyaret eden Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, bu kez Kapaklı'da Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin'den kors

GÜNDEM 4.02.2015 18:49:00 0
Servisçiler korsana karşı destek arayışını sürdürdü

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Başkan Yardımcıları Aşkın Gündoğdu, Selahattin Tokgöz ve yönetim Kurulu üyeleri Hanifi Karataş,Yağmen Memili ve Nihat Yıldız ile birlikte dün saat 13.15’te AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Servisçileri AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve ilçe eski Başkanı Hamit Oral kapıda karşıladı.

SIKINTILARIMIZIN ÇÖZÜMLENMESİNDE YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUZ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri, ziyarette AK Parti kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e, “Bu gün sizlere ziyaretimizin amacı bizlere sıkıntılarımızın çözümü konusunda yardımcı olmanız konusundadır. Sizler iktidar partisinin ilçe başkanı olarak biz servisçilerin sorunlarını daha çabuk çözümleyeceğinizi düşünüyoruz. Bu noktada sizlerden, sıkıntılarımızı yetkili makamlarda takip ederek çözümlenmesini istiyoruz. Bizler ‘S’ plaka araç sahipleri olarak çok mağdur durumdayız. Bizim Servisçiler olarak Çerkezköy ve Kapaklı Emniyeti’nden hiçbir şikayetimiz yok.Her iki ilçe Emniyeti de her zaman bizlere yardımcı oluyor. Bu konuda Her iki ilçe Emniyet müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Bizim tek sorunumuz korsanlarla gerekli mücadelenin yapılmasıdır. Bu konuda gerekenin yapılmasını istiyoruz. En büyük sıkıntımızda korsanların iş kolumuzda ekmeğimize mani olmalarıdır. Bu konuda sizlerden yardım istiyoruz.”dedi.

 

 

KONUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN SONUNA KADAR GİDECEĞİM

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’de S plakalı araçların sorunlarını çok iyi bilen biri olduğunu ve bu konuda servisçilerin yanında olduğunu belirterek, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bende bir ‘S’ plaka sahibi biriyim. Sizlerin sorunlarınızı bu nedenle çok iyi bilen biriyim. Sıkıntılarınızın çözümü için sonuna kadar gideceğim. Ben vatandaşın sesiyim. Gerekirse Çerkezköy ya da Kapaklı’da sıkıntılarımızın çözümü konusunda çok katılımlı bir toplantıda yapabiliriz.”dedi.

EMNİYET VE UKOME KORSANLARLA SIKI MÜCADELE ETMELİ

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Emniyet ve UKOME’ye çağrıda bulunuyorum. S Plakası olmayan araçları çalıştırmayın. S Plakalı arkadaşlarımızın araçları servis çekmeli. Dışarıdan gelenler servis çekmemeli. Buradaki arkadaşlar yıllardır buraların zahmetini çekiyor. Bu arkadaşlara UKOME yetkilileri yol belgesi vermeli. Korsan olanlara vermemeli ve onlara gerekli yaptırımı uygulamalı bu konuda emniyette sıkı kontroller yaparak yol belgesi olmayanlara gerekli yasal işlem yapmalı, yol belgesi olan S plakalı araçlar mağdur edilmemelidir.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN