CHP'li Belediye'de denetim komisyonu başkanı MHP'li!

Seçim döneminde 'Şeffaf belediyecilik' sözü ile vatandaşların karşısına çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Meclisi toplantılarının ve yap?

GÜNDEM 4.02.2015 18:40:00 0
CHP

DENETİM KURULU’NA MHP’Lİ DARICI BAŞKANLIK EDİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi’nin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafından kurulan, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ali Darıcı’nın başkanlığını yaptığı Adalet ve Kalkınma Partisi Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri Veysel Kaplan, Ali Tunç Saygun ve Fethiye Filiz Çelik’in kurul üyeliklerini yaptığı Denetim Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.

NİSAN AYINDA RAPOR SUNULACAK

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan müdürlüklerin hesap işlerini incelemeye devam eden Denetleme Kurulu adına konuşan Başkan Ali Darıcı,“Şu ana kadar müdürlüklerin çoğunun incelemesini tamamladık. Olumsuzluk denilecek bir durumla karşılaşmasakta ufak tefek eksiklikler tespit ettik. Şu ana kadar inceleyemediğimiz 4-5 müdürlük kaldı. Nisan ayına kadar tüm gelir ve giderleri inceleyerek raporumuzu sunacağız.” şeklinde konuştu.

GÖREVİMİZİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi olup Denetim Kurulu’nda yer alan üyelere de çalışmalarından dolayı teşekkür eden Darıcı, “Hepimiz bize verilen görevi yerine getirmeye uğraşıyoruz. İşlerini güçlerini bırakıp günlerdir burada büyük bir özveriyle çalışan kurul arkadaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

MECLİS TOPLANTILARI VE İHALELER SÜLEYMANPAŞA TV’DE

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Süleymanpaşa TV kanalında da video yayınların yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis toplantıları ve belediye ile ilgili yapılan tüm ihaleler www.suleymanpasa.tvadresinden herkese açık bir şekilde yayınlanmaya devam ediyor.

Marmara Haber