Çerkezköy Ziraat Odası'nde görev dağılımı yapıldı

Pazar günü olağan kongresini yapan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı.

GÜNDEM 4.02.2015 18:35:00 0
Çerkezköy Ziraat Odası

BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GÖKHAN BABACAN MECLİS BAŞKANLIĞINA BÜLENT ÇAVUŞ GETİRİLDİ

Çerkezköy Ziraaat odası Başkanlığı’na 3. kez seçilen Hasan Toprak başkanlığında yapılan  ilk yönetim kurulu toplantısında yapılan görev bölümünde Başkan Yardımcılığı’na Gökhan Babacan, Muhasip Üyeliğe Uğur Soydan getirilirken, Nadi Akar ve Sermet Sarıca da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Oda Meclis Başkanlığı’na da Bülent Çavuş getirilirken Meclis Başkan Yardımcılığı’na ise Erdoğan Çavuş getirildi.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Çerkezköy Ziraat  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak toplantıda yaptığı konuşmada, “Yönetim ve meclis olarak bu dönemde görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Bizlere güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede çiftçilerimizin yanında olacağız. Çiftçilerimizin menfaatlerini korumak bizlerin başlıca görevidir. Bu nedenle her kez üzerine düşeni en iyi şekilde yapmak zorunda ve bilincinde olduğunu biliyorum ve  yönetim  kurulumuzun ve meclisimizin  başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum.”dedi.

Haber /Seyit SÜREN