Plaketle ödüllendirildiler

Çerkezköy Ziraat Odası önceki dönem yönetim kurulunda 4 yıl hizmet eden ve bu dönem yönetimde yer alamayan 6 kişi hizmetleri nedeniyle yeni yönetim kurulu tarafından, plaketle ödüllendirildi.

GÜNDEM 2.02.2015 20:38:00 0
Plaketle ödüllendirildiler

4 YIL OMUZ OMUZA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞTIK

Hafta sonu Çerkezköy Ziraat Odası’nda yapılan genel kurul sonrası yeni yönetim, düzenlediği bir toplantı ile önceki yönetimde görev alan üyelere teşekkür etti. Önceki gün düzenlenen programla Çerkezköy Ziraat Odası yeni ve eski yönetimi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köse Sokak’ta faaliyet gösteren Şanlı Urfa İskender Kebap Salonu’nda yemekte bir araya geldi. Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, yemekte bir konuşma yaparak önceki dönem yönetim kurulunda yer alanlara teşekkür etti. Toprak, “Bu gün burada geçen dönem birlikte özveriyle, birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız 6 yönetim kurulu üyemiz bu dönem kendi istekleri nedeniyle yönetimde yer almadılar. Kendileriyle dört yıl boyunca gayet uyumlu ve birlik beraberlik içinde çalıştım. Onlarla çalışmaktan da her zaman onur ve gurur duydum.4 yıl omuz omuza odamızın ve üyelerimizin çiftçilerimizin çıkarları doğrultusunda çok iyi mücadele ettik. Bu dönem yönetimde yer almayan ancak yine her zaman bizimle olacaklarını ve bizlere destek ve katkı sağlayacaklarını belirtmeleri bizleri çok memnun etti. Bizde Oda yönetimi olarak bu arkadaşlarımızı odamıza verdikleri katkı ve özverili çalışmaları nedeniyle kendilerini plaketle ödüllendirmek istedik. Bu arkadaşlarımız her zaman yaptıkları çalışmalar ile bizlerin gönlünde olacaklardır.”dedi.

PLAKET ŞU İSİMLERE VERİLDİ

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından şu isimlere plaketler verildi: Çerkezköy Ziraat Odası eski Meclis Başkanı Yılmaz Mirza, Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mülayim Ürkmez, yönetim kurulu eski üyesi Remzi Mert, meclis eski üyeleri Ahmet Çelebi, Erkut Çamurlu ve Nurettin ister.

BAŞKAN TOPRAK VE YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR ETTİLER

Plaket alan Ziraat Odası’nın eski yöneticileri plaket töreninin ardından yaptıkları konuşmada şunları dediler: “Bizler görevimiz süresince görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içinde bulunduk. Oda Başkanımızla birlikte devamlı uyum içinde olduk. Bizlerde birer çiftçi olduğumuz için çiftçilerimizin zorluklarını sıkıntılarını başkanımızla birlikte gerekli yerlere ileterek çözümü konusunda gayret gösterdik.Görev aldığımız dört yıllık süre içerisinde birlikte iyi işlere imza attığımıza inanıyoruz. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Bizleri hizmetlerimiz nedeniyle plaketle ödüllendiren arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”

Haber/Seyit SÜREN