Kurşunlamada araba bahane mi oldu?

Ödünç istediği arabasını vermediği için arkadaşı Volkan P.'yi ayağından vurarak kaçan ve daha sonra Saray'da saklandığı evin çatısında yakalanan Ahmet K.'nın bir de azmettir

GÜNDEM 1.02.2015 18:44:00 0
Kurşunlamada araba bahane mi oldu?

Geçen hafta pazartesi günü ödünç istediği arabasını vermediği gerekçesi ile Volkan P.’yi silahıyla ayağından vurarak kaçan Ahmet K.’nın bir de azmettiricisi olduğu ortaya çıktı. Perşembe günü de  Saray’da saklandığı bir evin çatısında yakalanan Ahmet K., daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu olayla ilgili soruşturmasını sürdüren polis azmettiriciyi de yakaladı. Kapaklı’da bir kafede yaşanan kurşunlama olayı ile ilgili zanlı Ahmet K’yi yakalayan Kapaklı Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı azmettiren İbrahim D.’yi de Çorlu’da yakaladı.

AZMETTİRİCİ KAÇMIŞ!

Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi Burcu Sokak’ta faaliyet gösteren bir kafede meydana gelen silahlı yaralamanın zanlısı Ahmet K., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu saklandığı evin çatısında kıskıvrak yakalanırken, olayı azmettiren İbrahim Dükanlı ise aracı ile olay yerinden kaçmıştı.

 

 

AHMET K. TUTUKLANMIŞTI

Önceki gün şüphelinin Saray’da Pazarcık Mahallesi’nde bulunan bir evde kaldığını tespit eden polisler sabahın ilk ışıkları ile birlikte eve operasyon düzenlemişti. Saklandığı evin çatısında polisler tarafından kıskıvrak yakalanan Ahmet K.’nin evinde yapılan aramada Volkan P.’yi yaraladığı olayda kullandığı silah, çok sayıda mermiyi de ele geçirmişti. Önceki gün Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün sorgusunun ardından  tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Şüpheli Ahmet K., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

AZMETTİRİCİ DE ÇIKTI

Olayın ardından geniş çaplı araştırmalarını sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın azmettirici İbrahim Dükanlı’nın operasyon esnasında evden kendisine ait aracı ile kaçtığını tespit etti. Geniş çaplı araştırmalarını sürdüren ekipler şahsı Çorlu’da araç içerisinde yakaladı. İbrahim D.’nin aracında yapılan incelemelerde polis, 500 bin TL’lik senet buldu.

66 KİŞİYE AİT SENET ÇIKTI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alınan İbrahim D.’nin tefecilik yaptığı da iddia edildi. İbrahim D.’nin aracında bulunan senetlerde imzası bulunan 66 kişinin ise emniyette ifadesi alındığı öğrenildi. Tefecilik ve kurşunlama olayı azmettirici olarak Çerkezköy Adliyesi’ne çıkartılan İbrahim D. de tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.