Halkımıza hizmet için yola çıktım

Çerkezköy'de uzun yıllardır kendi aracı ile personel taşımacılığı yapan Mustafa Filiz de Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilliği için aday adayı oldu. Dün saat 14.00'te CHP Çerke

GÜNDEM 30.01.2015 20:16:00 0
Halkımıza hizmet için yola çıktım

KENDİ İŞİM OLAN PERSONEL TAŞIMACILIĞI YAPIYORUM

Mustafa Filiz’i CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Birol Öztürk,Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız ve Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçe yönetimi karşıladı. Mustafa Filiz, aday adaylığı açıklamasında, “Ben bir çiftçi ailesinin çocuğuyum. Aslen Edirneliyim ama uzun yıllardan beri Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Artık ben de bir Çerkezköylüyüm. Yıllardır partime hizmet ettim ve etmeye de devam ediyorum ve edeceğim. Emekliyim. Ancak kendime ait servis aracım ile uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de personel taşımacılığı yapmaktayım. Allah nasip ederse halkımıza hizmet için yola çıktım ve CHP’den Tekirdağ Milletvekilliği’ne aday adayı olduğumu açıklıyorum. Önümüzdeki birkaç gün içinde de Tekirdağ İl başkanlığında da aday adaylığımı açıklayacağım.”dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ise,  “Sayın Mustafa Filiz’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. CHP olarak bizde iktidara giden bu yolda aday adaylarımızın partimize gerekli katkıyı sağlayacaklarına inanıyoruz. Ben inanıyorum ki 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde partimiz iktidara gelecektir. Bu süreçte tüm aday adaylarımızın partimizin iktidara gelmesi için canla başla çalışarak katkı sağlayacaklardır.Sayın Filiz’e de bu süreçte başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Haber/Seyit SÜREN