ARTIK KOPMAZ!

Son bir ay içerisinde üç kez kopan elektrik teli mahalleyi ayaklandırınca daha kalınını taktılar. TREDAŞ arıza ekipleri, "Merak etmeyin artık kopmaz." dedi!

GÜNDEM 29.01.2015 21:00:00 0
ARTIK KOPMAZ!

Gazi Osmanpaşa Mahallesi İşlek Sokak’ta iki direk arasındaki elektrik teli son bir ay içerisinde üç kez koptu. Elektrik teli her koptuğunda üç saate yakın elektrik verilemeyen mahalle üstüne bir de elektrikli ev aletlerinden oldu. Son tel kopması dün akşam saat 18.20 sıralarında yaşandı. Elektrik telinin kopması üzerine tek farza düşen İşlek Sokak ve Kamburoğlu Sokağı kapsayan mahallede evlerde şofben, çamaşır makinesi, televizyon gibi özellikle de kış aylarında sürekli kullanılan buzdolapları hasar gördü.

MAHALLELİ AYAKLANDI!

Elektrik arızayı arayıp sonra da sokağa dökülen mahalleli, arıza ekiplerinin gelmesini bekledi. Arıza ekiplerine tepki gösteren mahalleli, “5 yıldır sürekli bu tel kopuyor. Daha önce de Kamburoğlu Sokak’ta elektrik teli boydan boya yanmıştı. Son bir ay içerisinde üç kez koptu. Neden düzgün yapmıyorsunuz. Teli değiştirin. Gelip yama yapıyorsunuz. Sonra bir daha kopuyor. Çürümüş bu teller.”diye çıkıştı. Mahallelinin tepkileri üzerine arıza ekipleri önce, “Yama yapmıyoruz. Tel ince o yüzden kopuyor. Kalınını takmak bizi aşar bir dilekçe ile müracaat edin” tavsiyesinde bulundular. Yaklaşık 3 saat sonra 21.20’de yeniden mahalleye elektrik veren arıza ekipleri giderken, “Merak etmeyin artık kopmaz. Kalın tel taktık. Amirlerimizi aradık tepkilerinizi söyledik. Kalın tel takmamız talimatı geldi” dediler.