TESKİ kazdı üstünü balçıkla örttü!

Önceki akşam eşi ve çocuğu ile evine giden Mehmet Gezer, otomobili ile TESKİ'nin kazdığı çukura düştü. Saatlerce yardım bekleyen Gezer'i tam iki buçuk saat sonra yine TESKİ personeli kurtardÄ

GÜNDEM 29.01.2015 18:03:00 0
TESKİ kazdı üstünü balçıkla örttü!

Önceki akşam yol ortasına kazılan bir çukuru görmeyen Mehmet Gezer, otomobili ile içine düştü. Saatlerce yardım bekleyen Gezer, nereden yardım istediyse karşılık bulmadı. En sonunda çukuru kazan TESKİ’nin (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) personeli yardım etmek zorunda kaldı.

YOL ORTASINI KAZDI ÜSTÜNÜ BALÇIKLA ÖRTÜP GİTTİLER

Akşam saat 17.40 sıralarında Bağlık Mahallesi Derin Sokak’tan otomobili ile evine giden Mehmet Gezer, yol orasında kazılan kanalizasyon çukuruna düştü. İlk olarak Belediye’den yardım isteyen Mehmet Gezer, kimsenin ilgilenmemesi karşısında isyan etti. Daha sonra 155 polis imdat telefonunu arayan Gezer, buradan da karşılık bulamayınca yeniden Belediye’yi aramaya koyuldu. Saatlerce aracı ile yol ortasında kazılan çukurda mahsur kalan Gezer, tam iki buçuk saat sonra evine gidebildi.

20.30’DA TESKİ PERSONELİ ÇIKARDI

Akşam 18.00’dan 20.30’a kadar eşi ve çocuğu ile kanalizasyon çukurundan aracını kurtarmayı bekleyen Mehmet Gezer, ısrarlı aramaları sonucunda TESKİ personeline ulaşabildi. Yol ortasındaki kanalı kazan TESKİ personelinin gelip aracını çıkarması sonucu evinin yolunu tutan Mehmet Gezer, “METEM Okulu’ndan eşimi aldım eve giderken yol ortasında bulunan kanala aracım saplandı. Kanalı açmışlar, sonra üzerine toprak serpmişler. Toprak yağmurun etkisiyle balçığa dönüşmüş. Bir türlü kurtaramadım. Belediye’yi aradım kimse ilgilenmedi. Sonunda kanalı kazan ekip iki buçuk saat sonra gelip yardımcı oldu. Buraya bir çocuk da düşebilirdi. Bir ambulansta geçmek zorunda kaldığında düşebilirdi. Tedbir almadan böyle bir çalışma yapılır mı? Kurumlarımız bu tür çalışmalarda biraz daha duyarlı olursa iyi olur.”diye konuştu.

Marmara Haber