Çorlu'da MHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu

MHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Lale Güzel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partili kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de katıldı

GÜNDEM 29.01.2015 17:44:00 0
Çorlu

Çorlu’da MHP’li (Milliyetçi Hareket Partisi) Kadınlar kahvaltıda buluştu. MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Lale Güzel’in yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlara yönelik düzenlediği kahvaltı programına Milletvekili Bülent Belen ve MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün de katıldı.

MHP’Lİ KADINLAR KAHVALTI DA BİRARAYA GELDİ

Çorlu’da düzenlenen kahvaltı programına katılan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, 2015 yerel seçimlerinde en büyük görevin MHP’li asenaralara düşeceğini söyledi. Kadınların desteğini almadan hiçbir işte başarılı olunamayacağını belirten Bülent Belen, seçim startını verdiklerini kaydetti. Seçim çalışmalarına bayanların da katılımı ile coşkulu ve disiplinli bir çalışma içerisinde çalışarak Tekirdağ’da en az iki milletvekilliği hedeflediklerini belirten Belen, partili kadınlara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

HER GÜN AKIL DIŞI AÇIKLAMALARLA ALGILAR ALÜST EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Programda konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı Lale Güzel ise “Milliyetçi Hareket Partisinin kadın neferleri olarak amacımız aklı ve vicdanı hür Türk Kadınını olması gerektiği gibi savunmak ve her türlü gericiliğe karşı koymak olacaktır. 21.yüzyılda olmamıza rağmen ülkemizde, yaşam haklarının sınırlandığı ve özgürlük adı altında sindirme ve korkutma politikalarıyla insanlarımızın yönetildiği bir dönemden geçiyoruz. Hak ve adalet anlamlarını yitirmiş durumda. Her gün yapılan akıl dışı açıklamalarla algılar alt üst edilmeye, doğrunun yanlış, yanlışın da doğru olarak gösterilmeye çalışıldığı, kadının sadece dört duvar arasında kalması gerektiğini savunan bir zihniyete esir edilmeye çalışılmaktadır.”

BU OYUN TÜRK KADINININ AKLI SAYESİNDE BOZULACAKTIR

Konuşmasında Türk kadınının önemine vurgu yapan MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Lale Güzel, “Unutulmamalıdır, Türkler, dünya üzerinde 7000 yıldır yaşamlarını sürdürmektedir. 7000 yıldır bu toprakların ayakta durması, nice yiğitler yetiştirmesi ve dünyaya medyan okumaları asil Türk kadını sayesinde olmuştur. Hiç kimse bu gerçeği göz ardı edemez ve edemeyecektir. Bizler yaşadığımızşu dönemde oynanan bütün oyunların farkındayız. Bu oyunlarıbozmak için her türlü çalışmayı yapacağız. Hem dinimizin hem de Atatürk’ün emanet ettiği değerlerle bize bırakılan mirasa sahip çıkacağız. Bu oyun Türk Kadınının aklı ve vicdanı sayesinde bozulacaktır.”diye konuşmasını tamamladı.

Marmara Haber