Karaağaç'ta muhtarlık heyecanı!

8 Mart'da yapılacak ara seçimle yeni oluşturulan 4 mahalleye muhtarın belirleneceği Kapaklı Karaağaç'ta adaylar bir bir ortaya çıkıyor. Bir dönem Karaağaç'ta Motorlu Taşıtlar Kooperatif

GÜNDEM 29.01.2015 17:13:00 0
Karaağaç

4 MAHALLEYE AYRILDI

Geçtiğimiz yıl yapılan 30 Mart yerel seçimlerinde mahalleye dönüştürülerek Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç’ta muhtarlık seçimleri yapılacak. 8 Mart’da yapılacak ara seçimlerle Kapaklı Belediyesi tarafından oluşturulan 4 mahalleye muhtar seçilecek. Karaağaç, yerel seçimler öncesinde 5 mahalleden oluşurken, Kapaklı’ya tek mahalle olarak bağlanmıştı. Seçimlerinden ardından Kapaklı Belediyesi, Karağaç’ı yeniden 4 ayrı mahalleye ayırdı.

TUNCER KESKE’DE MUHTAR ADAYI OLDU

Daha önce Karağaç İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanlığı, S.S. 35 Nolu Mat. Taş. Koop. Başkanlığı ve S.S. 129 Nolu Mat. Taş. Koop. Başkanlığı yapan Tuncer Keske, muhtar adayı oldu. Çok sayıda muhtar adayının çıktığı Karaağaç’ta yeni oluşturulan Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı olan Tuncer Keske, vaadleri ile dikkat çekiyor. Keske, 7/24 telefonum açık olacak diyerek Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden oy istiyor.